Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Studiedag in monkeytown, inktvis tikkertje en naar de speeltuin! - Week 11 2024

Maandag 11 maart,

Het is weer maandag dat betekend dat we weer mogen spelen bij Sportstuif! Helaas hebben we het lekker weertje van afgelopen het weekend niet mee genomen. De paraplu's gingen mee de auto's in, zo kunnen de kinderen lekker droog bij ons staan. Weer aan gekomen op de BSO stond het fruit al lekker klaar voor ons. Tijdens het fruit eten werden de leukste verhalen over het weekend uitgebreid aan elkaar verteld. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit van vandaag. Helaas moesten we de activiteit wel naar binnen verplaatsen maar, dat maakt het zeker niet minder leuk. Want ook binnen hebben we er weer een feestje van gemaakt. Vandaag gingen wij ons ritme gevoel op de muziek is even uit testen. De kinderen moesten lopen op de beat. Als dit goed ging mochten er natuurlijk ook andere bewegingen bij komen. Dit ging super goed, zo goed dat we zelfs de beat konden versnellen. Wat hadden we toch weer een groot feest. Zo groot zelf dat we de dag afsloten met een polanaise!

  

Dinsdag 12 maart, 

De dag begon al lekker vroeg want de kinderen van basisschool het Maasveld, Springbeek en de Passe-Partout hadden een studiedag. We begonnen de dag lekker creatief. Er werd vanalles geknipt en geplakt. Ook werden er mooie tekeningen gemaakt. Rond half 10 was het alweer tijd voor een lekker stukje fruit. En wat een geluk hebben wij vandaag met Micky gehad. Zij kwam vandaag bij ons uithelpen zo konden wij toch nog op uitstapje te kunnen gaan. Zo vertokken wij met twee volle auto’s naar Monkeytown in Venlo. Hier hebben we geklommen in de klimtoestellen en van de grote glijbaan afgegleden. Wat een leuke ochtend hebben wij gehad bij Monkeytown! 
Bij de BSO hebben we lekker onze boterhammetjes opgegeten. Die waren zo op bij iedereen, van al dat harde spelen kregen we ook grote honger. Na de boterhammen zijn we lekker naar buiten gegaan. Hier splitste de groep op in twee groepjes. De ene groep ging, wie scoort is keep doen en de andere ging tennissen. Moe en voldaan sloten we de dag lekker af met een filmpje. 

    

Woensdag 13 maart, 

Toen was het alweer woensdag middag, vanaf twaalf uur werden de eerste kinderen opgehaald van de scholen. We begonnen zoals elke woensdag met gezellig samen boterhammen eten. Na dat de boterhammentjes op waren zijn we meteen lekker naar buiten gegaan. Hier hebben we wie scoort is keep gedaan. Dit was helaas voor korte duur want toen kwam het met bakken uit de lucht vallen. Dus snel de voetbal mee naar binnen en lekker droog binnen een spelletje gedaan. We hebben heel de spelletjes kast uitgespeeld. Zo hebben wij het lange baarden spel gespeeld, het doolhof spel en het tik tak boom spel. Ondanks het mindere weer hebben we er toch weer een leuke, gezellige dag van gemaakt.

Donderdag 14 maart, 

Wat een lekker weertje! De hele dag heeft de zon geschenen dus wij zijn gelijk naar buiten gegaan! We hebben een nieuwe buitenbak, hier hebben wij het buitenmateriaal in zitten. Deze hadden we meteen buiten neergezet. We begonnen de middag lekker met vrij spelen. Daarna was het tijd om lekker een stukje fruit te eten en een bekertje ranja te drinken. Het fruit was al snel op, alle kinderen wouden het liefste meteen weer terug naar buiten. Even wachten tot iedereen zijn bekertje leeg had en netjes terug op de bar had gezet. Nu konden we gezellig met zn alle naar buiten! Vandaag gingen we twee leuke activiteiten doen. Het eerste spelletje was, inktvis tikkertje. Bij dit spelletje moest je als je getikt werd, aan sluiten aan het lintje. Wanneer er 3 kindjes aan het lintje zitten moest je een nieuw lintje halen bij Roos. Ons 2de spelletje van vandaag was, kat en muis tikketje. Een groot favoriet van de kinderen hier. Na dit leuke spelletje was het tijd was het nog lekker tijd om vrij te spelen. Met dit mooie weertje van vandaag, hebben we lekker vrij buiten gespeeld. Toen was het alweer tijd voor een lekker koekje en vloog deze zonnige middag zo voorbij. 

      

Vrijdag 15 maart,

De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Toen we terug kwamen van de kinderen ophalen, hebben we meteen een lekker boterhammetje gegeten. Na dat alle boterhammetjes lekker waren op gesmikkeld, hebben we onze jas aan getrokken en zijn we lekker er op uit gegaan. Wij reden met de Sportstuif auto naar een grote speeltuin in Tegelen. En het was dubbel feest toen we daar aan kwamen. We zagen dat er 2 grote springkussen stonden! De hele middag hebben we lekker gespeeld in de speeltuin en natuurlijk op de springkussen gesprongen. Wat een leuke afsluiting van deze week! Tot maandag!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches