Een erg leuke sportieve BSO waar veel aandacht wordt besteed aan sport en bewegen met kinderen. Goed om te zien dat Sportstuif zich ook in Limburg heeft gevestigd!

Davey Davey
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Helemaal klaar om open te gaan! - Week 46 2023

Achter de schermen zijn wij helemaal ready om open te gaan. Echter moeten wij alleen nog héél even wachten op de omgevingsvergunning vanuit de gemeente. We; hebben wij afgelopen week wel al te horen gekregen dat de brandveiligheidsvergunning binnen is!

Dus nu alleen nog de omgevingsbergunning en dan kunnen we eindelijk écht open! Na de geslaagde open dag zijn de interesses enorm gestegen en kunnen we al meteen met een leuk en gezellig clubje kinderen beginnen!

Afgelopen week hebben we de Sportstuif kast op de BSO in elkaar gezet. Deze hebben we natuurlijk ook meteen goed gevuld! Zo zijn er veel nieuwe spullen gekocht voor zowel binnen als buiten. We hebben voor buiten onder andere een cool waveboard, tennisrackets en een aantal voetballen gekocht. Hiermee kunnen we lekker buitenspelen samen met de kinderen. Voor binnen hebben we veel leuke kinderen gespellen gekocht. Miscchien zelfs wel iets te veel, haha. Maar daarnaast is er aan materiaal ook genoeg ruimte om lekker creatief bezig te zijn. Denk hierbij dan aan verschillend gekleur papier, scharen, lijm, potloden en heel veel stiften. Heb jij ook zin om bij Sportstuif Tegelen te komen spelen? Meld je dan nu snel aan!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches