Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flopbal, verstoptikkertje en chineese muur tikkertje! - Week 5 2024

Maandag 29 januari,


Wat een heerlijk weer om de week te beginnen. Het zonnetje scheen en we mochen weer langs twee verschillende scholen om kindjes op te halen. Eenmaal iedereen opgehaald reden we terug naar de BSO om hier eerst even wat te gaan drinken en een stukje fruit te eten. Na het fruit eten zijn we meteen naar buiten gegaan. Hier speelden we fopbal. Het was erg leuk om andere kinderen te laten foppen. Na het foppen zijn we met z'n alle gaan voetballen. Na het voetballen kwam nog een kindje met het idee om verstoptikkertje te spelen. Na drie rondes gespeeld te hebben keek ik even op mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. We waren zo druk aan het spelen dat het allang tijd was voor een koekje. Dus snel gingen we naar binnen om onze handen te wassen, wat water te drinken en nog lekker een koekje te eten. Toen het koekje op was zijn we weer lekker naar buiten gegaan om hier nog even verder te voetballen. Om en om werden alle kinderen opgehaald. De middag is echt voorbij gevlogen!

  

Dinsdag 30 januari,

Weer een nieuwe dag bij Sportstuif Tegelen. Alle kinderen waren weer opgehaald, het feestje begon alweer meteen in de auto met de vasteloavend muziek! Toen was het tijd voor iets lekkers. De kinderen kregen weer een goed gevuld bordje met wat fruit en een lekker bekertje met ranja. Toen alles lekker opgesmikkeld was hebben wij met zijn allen ons warm gaan aankleden en naar buiten gegaan voor de activiteit. Vandaag deden we lummelen. Iedereen ging in een kringetje staan en er was een iemand de lummel. Die gene probeerde de bal af tepakken. Was de bal door de lummel afgepakt, dan werd iemand anders de lummel. Na het lummelen werden de voetbalskills van de kinderen ook nog even uit de kast getoverd! WAAUWWW wat een talentjes hebben wij bij sportstuif Tegelen! Hierna zijn we lekker naar binnen gedaan en hebben we lekker genoten van ons wel verdiende koekje ! 

  

Woensdag 31 januari, 

Vandaag hadden we een vrije planning. Omdat we op de woensdagmiddag op het moment nog maar één kindje hebben, mag hij samen met mij een planning maken met allemaal leuke dingen die we de woensdag middag hebben gedaan. Zo hebben we natuurlijk eerst samen geluncht. Na de lunch begonnen we met een aantal rondes verstoppertje. Na vele rondes zijn we verder gegaan met grappige filter spelletjes. Hierna is hij nog even zelfstandig gaan kleuren. Hierna zijn we even wat gaan drinken en hebben we samen een stukje fruit gegeten. Omdat verstoppertje zo in de smaakviel kozen we er samen voor om na het rustmoment een differentiatie op het spel verstoppertje te spelen, namelijk 10 tellen in de rimboe. Daarna sloten we de dag samen af door met een ballon en tennisrackets over te spelen en hier ook verschillende spelletjes mee te doen. 

Donderdag 1 februari,

Vandaag stond er weer wat leuks op het programma, nadat wij alle kinderen hebben opehaald en weer terug op de bso waren was het tijd om samen fruit te eten. Na het fruit hebben wij meteen lekker de jassen aan gedaan en zijn we naar buiten gegaan voor de activiteit van vandaag. De activiteit van vandaag was chineese muur tikkkertje. Als je getikt was moest je in het midden van het speel veld aan staan en werd jij de muur. Er werd heel leuk mee gedaan en de middag vloog voorbij. Sommige kinderen zijn na de activiteit lekker binnnen gaan vrij spelen en de andere hebben zich nog even helemaal uitgeleefd met een potje voetbal. 

  

Vrijdag 2 februari, 

Het is alweer de laatse dag van de week en wat is het toch snel gegaan. Maar vandaag is dan ook onze eerste officele dag op de vrijdag! Wauw, wij hebben nu bij Sportstuif Tegelen op alle dagen kindjes. We hebben samen eerst een lekker boterhammetje gegeten en hierna hebben we even lekker vrij kunnen spelen. Al snel genoeg was het tijd voor het fruit moment. Hierna hebben wij een hele leuke activiteit in het bos gedaan. Wij zijn naar het bos gereden en hebben daar bos bingo gespeeld. Toen we terug kwamen op locatie hebben wij nog lekker een  koekje gegeten en zo vloog onze middag alweer voorbij. Fijn weekend en tot volgende week!

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches