Een erg leuke sportieve BSO waar veel aandacht wordt besteed aan sport en bewegen met kinderen. Goed om te zien dat Sportstuif zich ook in Limburg heeft gevestigd!

Davey Davey
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een geslaagde open dag bij Sportstuif Tegelen! - week 45 2023

Afgelopen vrijdag hebben wij een super leuke open dag gehad van Sportstuif Tegelen. Het was een dag vol plezier en leuke activiteiten. Ondanks het weer hebben we toch tussen de buien door allerlei leuke activiteiten kunnen doen: Annemaria koek-koek en iemand is hem niemand is hem. Ook hebben we buiten op het grote voetbalveld nog lekker kunnen voetballen met de kinderen. Helaas moesten we het grote springkussen plat laten liggen in verband met de harde wind. Maar de veiligheid staat voorop!

Dit mocht de pret niet drukken! Binnen stonden namelijk super leuke verschillende spellen klaar, waaronder XL 4-op-een-rij, XL jenga en nog de XL mikado. Ook hadden wij een creatieve tekentafel ingericht waar de kinderen lekker konden kleuren.

Tussen al de leuke spellen door stond er ook een lekker bekertje ranja klaar voor de kinderen met een lekker stukje fruit of een koekje. Aan het einde van de dag kregen de kinderen een super leuke sport stuiterbal mee! Het was een zeer geslaagde dag met vele leuke activiteiten. Op naar nog meer leuke dagen bij Sportstuif Tegelen!

Tot snel!

 

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches