Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vuurwerk tikkertje, proosten op het nieuwe jaar en Anne-Maria koekoek! - Week 2 - 2024

Er is weer een nieuwe week aangebroken wij Sportstuif Tegelen. Een week vol leuke spellen, activiteiten en gezelligheid. Ben je benieuwd naar onze week? Lees het nu snel hier onder in onze blog!

Maandag 8 januari,

Roos was vandaag uit aan het helpen bij Beek en Donk, hier hebben we eerst samen de kinderen opgehaald. Op deze loctaie komen veel kinderen zelfstandig op de fiets naar Sportstuif. Aangekomen terug op locatie hebben we meteen een lekker stukje fruit gegeten en een bekertje ranja gedronken. Hierna zijn we snel naar buiten gegaan en ons zelf goed warm gemaakt met het spel trefbal. Komt de bal tegen jou aan, dan was je af en mocht je even lang de kant staan. Wanneer er drie kinderen in de rij stonden, mocht de eerste alweer mee doen. Na de activiteit mochten we nog even lekker vrij spelen, er werd hard geknutseld en hele fanatieke spelletjes gespeeld. Zo vloog deze maandag voorbij en hebben wij weer een hele leuk middag met z’n alle gehad!

      

Dinsdag 9 januari,

Vandaag hadden we weer een hele leuke middag voor de boeg. We gingen samen de kindjes ophalen bij basisschool het Maasveld. Hier werden de leuke verhalen van school al uitgebreid aan elkaar verteld. Toen we weer terug waren op locatie gingen ze eerst even lekker vrij spelen, de strijkkralen en de loom bandjes werden alweer meteen uit de kast gehaald. Hierna zijn we lekker een stukje fruit gaan eten, er werd al flink gespeculeerd over wat de activiteit van vandaag zou worden. Vandaag stond vuurwerk tikkertje en hoepel dans op de planning. Vuurwerk tikkertje was een nieuw spel voor iedereen maar wat werd er leuk mee gedaan. Vuurwerk tikkertje was ook een hint naar iets wat we aan het einde van de middag nog met de kinderen gingen doen. Na dat we lekker buiten hadden bewogen zijn we lekker naar binnen gegaan. Daar hebben we nog even lekker vrij kunnen spelen. Toen was het alweer bijna tijd voor een koekje, maar deze week eten wij geen koekjes maar wat anders lekkers. Wij proosten deze week met de kinderen op het nieuwe jaar! En daar hoort natuurlijk champagne en wat lekkers bij! Zo was de gezellige dinsdag alweer voorbij!

    

 

Woensdag 10 januari,

Ja ja, we zitten alweer op de helft van deze week. Vandaag mochten we onze kinderen ophalen van basisschool de Schalm. Weer aangekomen bij de BSO wassen we onze handen meteen en halen we onze lunch uit de tas. Want op de woensdagmiddag lunchen wij samen met de kinderen. Nadat we de lekkere lunch op hadden was het tijd om alle spullen klaar te zetten voor onze WMA (woensdagmiddag activiteit). Vandaag stond er namelijk een volle laser battle op het programma. We begonnen met het donker maken van de ruimte. Dit zorgde voor een leuke en spannende sfeer tijdens de activiteit. Langzamer hand stroomde de kinderen binnen en kon de laser battle van start gaan. Hier werd erg fanatiek aan mee gedaan! We sloten de laser battle af door team tegen team te spelen. Het was weer een zeer geslaagde middag!

  

Donderdag 11 januari,

Er stond weer een leuke middag op ons te wachten. We begonnen de middag met een lekker bekertje ranja en een stukje fruit. Ondertussen werden de leuke verhalen op school wat ze deze dag hadden meegemaakt verteld. De activiteit van vandaag was Anne-Maria koekoek, het was erg koud buiten maar wij kregen het al heel snel weer lekker warm. Tijdens het rennen moesten wij ook proberen zo stil mogelijk te blijven staan nadat er ‘anne-maria koekoek’ werd geroepen. Na de activiteit was het ook tijd om met deze groep te proosten op het nieuwe jaar met wat lekkers er bij en de champagne. PROOSSTT!!  

  

Vrijdag 12 januari, 

Vandaag hebben wij weer inkopen gedaan voor op de BSO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurstoppers voor de deuren van de wc's. Zo kunnnen onze kinderen gemakkelijk zelfstandig naar de wc. Daarnaast hebben we ook nog nieuwe materialen voor buiten gekocht die we tijdens de activiteiten kunnen gaan gebruiken. 

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches