Een erg leuke sportieve BSO waar veel aandacht wordt besteed aan sport en bewegen met kinderen. Goed om te zien dat Sportstuif zich ook in Limburg heeft gevestigd!

Davey Davey
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vriendjes en vriendinnetjes week, speeltuinen tocht en paaseitjes zoeken! - Week 13 2024

 

Maandag 25 maart,

Wij kunnen niet wachten op deze week. Deze week mogen de kinderen die al bij ons op de BSO zitten allemaal een vriendje of vriendinnetje mee nemen. Na dat wij alle kinderen weer hebben opgehaald hebben wij snel een lekker stukje fruit gegeten. De kinderen konden niet wachten om naar buiten te gaan want daar stond iets super leuks op ze te wachten. Voor vandaag en morgen hebben wij een springkussen geregeld. Rond half 4 kwamen alle vriendjes en vriendinnetjes binnen druppelen. Wat een groot feest hebben wij deze middag gehad. Lekker gesprongen op het springkussen en met alle vriendjes en vriendinnetjes leuke activiteiten gedaan. Zoals wie scoort is keep en leuk tikspelletjes. Aan het einde van de middag hebben we met z’n alle een lekker koekje gegeten en zo vloog deze leuke middag weer zo voorbij. 

    

Dinsdag 26 maart,

Ook vandaag kwamen de vriendjes en vriendinnetjes spelen. Wat een geluk hebben we toch weer gehad met dit mooie weer. Het springkussen staat al op en alle vriendjes en vriendinnetjes hebben het erg naar hun zin. Van al dat rennen en het springen kregen we wel dorst van. We hebben even lekker een extra rust momentje ingeschakeld om even bij te komen. De kinderen hebben allemaal een lekker bekertje water gehad met een lekker koekje er bij. Hierna ging de kinderen weer vol energie het springkussen op. Toen alle papa’s en mama’s kwamen, kregen de kinderen van ons nog een leuke goodybag.

  

Woensdag 27 april, 

De middag begon alweer lekker vroeg. Wij ging samen de kindjes ophalen vanuit school. Bij de BSO hebben wij gezamenlijk lekker geluncht. Helaas regende het op dat moment nog waardoor we eerst nog even lekker binnen hebben moeten spelen. Toen het was opgeklaard hebben we lekker de jas aan gedaan en zijn we de auto’s ingestapt. Wij gingen een speeltuinen tocht doen. Super leuk! We hebben 3 speeltuinen gehad. We hebben van de grote glijbaan af gegleden, samen geklommen in de touwen en gezocht naar een geheime schat onder de grond. Wat een leuke middag hebben wij weer samen gehad.

     

Donderdag 28 maart, 

Vandaag weer een lekker druk dagje op de bso, want ook vandaag mochten er weer allemaal vriendjes en vriendinnetjes mee komen. We begonnen de middag eerst even met onze eigen kinderen. We aten lekker een stukje fruit met een lekker bekertje ranja. Rond half 4 kwamen de eerste vriendjes en vriendinnetjes binnen stromen, toen iedereen er was zijn we begonnen met de activiteiten. De eerste activiteit was een wedstrijdje uni-hockey. De tweede activiteit was paaseieren tikkertje. Werd je getikt moest je als een paasei op de grond gaan zitten, je kon bevrijd worden als iemand jou paasei open maakte. Deze gezellige middag vloog voorbij. Nog allemaal lekker een koekje gegeten en toen was het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan.

   

Vrijdag 29 maart, 

Toen was het alweer vrijdag, de laatste dag van de week en dan hebben we allemaal lekker lang weekend. We begonnen de middag weer met een lekker boterhammetje. Toen onze buikjes goed waren gevuld zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we verstoppertje gedaan. De kinderen hadden de beste plekjes gevonden! Om 2 uur was het tijd om weer de auto in te stappen en met z’n alle nog een kindje op te halen bij basisschool het Maasveld. Helaas toen we terug kwamen bij de bso regende het super hard. We zijn snel naar binnen gegaan en een lekker stukje fruit gaan gegeten. Na het fruit was het gelukkig gestopt met regen. Gauw de jassen weer aan en lekker naar buiten. Buiten waren er allemaal paaseieren verstopt die de kinderen moesten gaan zoeken. We hadden in totaal 10 eieren verstopt en ze zijn alle 10 weer terug gevonden. Fijn Pasen allemaal!

    



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches