Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tikkertje, schaatsen en bingo in het bos! - Week 1 - 2024

Maandag 1 januari, 

Voor iedereen de beste wensen en een gezond en sportief 2024! I.v.m nieuwjaarsdag waren wij gesloten. 

Dinsdag 2 januari, 

Vandaag was een fijne opstart van het nieuw jaar. Met vier van onze eigen kindjes, en daarbij nog een kindje die een proefdagje kwam draaien. In de ochtend hebben we verschillende spelletjes gedaan. Zo hebben we buiten gevoetbalt en speelden we schaatstikkertje. Helaas werd al snel na dit spel het weer slecht, en heeft het de hele middag flink geregend. Maar niet getreurd, we hebben namelijk een creatieve middag gehad waarbij we verschillende creaties hebben gemaakt. Denk hierbij aan mooie kleurplaten, hamertjetik werkjes en hele mooie loombandjes. Al met al was deze dag ondanks het weer toch zeer geslaagd!

  

Woensdag 3 januari,

Het is alweer woensdag, vandaag staat er iets heel leuks op de plannning. We beginnen deze dag met het maken van de allerlangste koort met loombandjes. Zo lang dat wij zelf even een pauze hadden ingeschakeld en onze vingers even rust konden geven. We zijn in de ochtend ook nog lekker naar buiten gegaan om lekker een balletje te trappen. Toen was het alweer bijna tijd voor de boterhammenn, we gingen vandaag optijd boterhammen eten want na het eten gingen we naar een MHCV een andere sportstuif locatie. Daar stond een hele leuke middag activiteit op de planning waar wij ons bij aan mochten sluiten. Vol nieuwe energie gaan we op pad. Het is tijd om naar de schaatsbaan in Horst te gaan. Eenmaal bij de schaatsbaan aangekomen krijgen alle kinderen hun eigen schaatsen. Voor veel kinderen is het de eerste keer schaatsen. Alle kinderen oefenen veel en zetten goed door!  Alle kinderen kunnen aan het eind van de middag schaatsen! En wij hebben met alle kinderen een super leuke middag gehad!

  

Donderdag 4 januari,

Ook vandaag mochten we weer kindjes een leuke dag bezorgen tijdens de tweede week van de kerstvakantie bij Sportstuif Tegelen. Het weer was helaas niet zo fijn, dus besloten we samen met de kinderen om er een creatieve ochtend van te maken. Zo zijn er verschillende kleurplaten gemaakt. Van dieren tot mandala's, heb ik het allemaal voorbij zien komen. Ook bekeken we samen het weerbericht, en dit zag er goed uit! Na 14:00 uur voorspelde de weerapp dat het eindelijk droog zou zijn. Dit kwam dan ook goed uit. In de middag zijn we met z'n alle naar het bos gegaan. Hier speelde we de winterbingo. Alle kinderen kregen een bingokaart mee met hierop verschillende dingen die je terug kan vinden in een bos. Zodra zij in het bos iets zagen wat op de bingokaart stond, riepen zij heel hard bingo en mochten ze het desbetreffende item bij mij komen afstrepen. Dit was echt leuk, en zo hebben we ook veel verschillende dingen gevonden in het bos! Na de tocht in het bos, zijn we weer terug naar de BSO gegaan. Hier hebben we gezamelijk even wat gedronken en groente/fruit gegeten. Omdat zelfs het zonnetje begon te schijnen, zijn we ook nog even naar buiten gegaan om te voetballen. Uiteindelijk sloten we de dag af met een stoelendans binnen omdat het buiten te donker was om nog veilig te kunnen voetballen.

  

 

Vrijdag 5 januari,

Vandaag hadden wij geen kinderen op de groep. Wij zijn druk aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor volgende week. Zo hebben wij namelijk volgende week woensdag een druk programma, dan staat de laser battle op de planning. En verder hebben wij nog samen gezeten voor de nieuwjaars borrel op onze bso! 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches