Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Tennis slagbal, diamanten roof en verjaardag vieren! - Week 15 2024

Maandag 8 april, 

Wat een heerlijk weer, zo kunnen we de week goed beginnen. We begonnen zoals altijd met het ophalen van de kinderen. In onze mooie blauwe auto's reden we vandaag naar 4 verschillende scholen. Ook vandaag hadden we weer 2 kindjes die een proefmiddagje hadden. Twijfel jij ook om naar onze sportieve buitenschoolse opvang te komen? Bel of stuur ons gerust een mailtje, dan plannen we samen een proefdagje in. We begonnen de middag met een lekker bordje fruit, waarbij de leukste verhalen van het weekend werden besproken. Nadat iedereen zijn of haar bekertje ranja op had en de buikjes goed gevuld waren, gingen we lekker naar buiten. Vandaag deden we tennis slagbal. We hadden weer twee teams gemaakt. Een team stond in het speelveld en het andere team was aan slag. Wanneer je de bal had geslagen, moest je zo snel mogelijk naar het eerste honk rennen. Wat een goede tennissers hebben wij hier op de BSO! Hierna was het tijd om lekker buiten in het zonnetje te spelen. De doelen werden verplaatst en de voetbalwedstrijd kon beginnen. Wat hebben we weer een heerlijke middag gehad. Tot morgen!

 

Dinsdag 9 april, 

Wat een wind staat er vandaag. Alle kinderen zijn weer opgehaald door onze blauwe auto's en naar onze mooie locatie gebracht. Samen hebben we lekker groente en fruit gegeten en een verfrissend bekertje ranja gedronken. Daarna hebben we onze jassen aangetrokken en een heel leuke activiteit gedaan: 'Diamantenroof'. Hierbij moesten de kinderen proberen de diamanten te pakken, maar als ze werden getikt door de bewakers, moesten ze de diamant terugleggen. Wie durft er langs onze stoere bewaker? Na deze activiteit hebben we nog lekker buiten gespeeld en uitgewaaid. Het was alweer bijna half 5, en dat betekent: tijd voor koekjes! Tot morgen!    

 

Woensdag 10 april,

De middag begon weer lekker vroeg. Om 12 uur werden de eerste kinderen al opgehaald. Nadat we alle boterhammen op hadden, was het tijd om naar buiten te gaan. Het zonnetje scheen alweer heerlijk. We hebben optimaal van dit mooie weer genoten door lekker buiten te gaan voetballen. Er werd fanatiek gespeeld, doelpunten werden gemaakt en vooral veel gelachen. Ook vandaag werden er weer coole hutten gebouwd met de spullen die we hadden. Het was een geweldige middag vol plezier en sportiviteit onder de warme zon.

Donderdag 11 april, 

Vandaag mocht Roos op haar verjaardag gaan uithelpen bij Sportstuif Cuijk! We begonnen de middag daar met vrij spelen. We gingen kleuren, met kapla spelen en even lekker buiten voetballen. Daarna gingen we naar binnen om een stukje fruit en groentes te eten. Na het fruitmoment zijn we naar buiten gegaan om de eerste activiteit te doen. Als eerste speelden we fopbal. We stonden met de alle in een kring, iedereen moest  hun handen op hun rug houden. Er was een kindje in het midden die de bal mocht gooien.. Soms doe je net alsof je een bal gooit naar een kind, dan fop je een kind, wanneer ze de handen laten zien zijn ze af en moesten ze 4 keer springen om weer mee te doen! Als tweede activiteit speelden wij Crossy road. Het spelletje ging als volgt. Er is een weg gemaakt waar de kinderen overheen moeten rennen. Aan de zijkanten staan de andere kinderen die gaan proberen de rennen af te gooien. Ze kregen verschillende materialen, ze konden met hoepels rollen, met hoedjes gooien en met de bal gooien. De rennen probeerden zo snel mogelijk naar de overkant te komen en alles te ontwijken. Wanneer je twee keer geraakt werd was je af en mocht het volgende kindje rennen. Aan het einde van de middag werd de verjaardag van Roos natuurlijk ook nog goed gevierd. 

 

Vrijdag 12 april,

Wat boffen wij toch weer met dit mooie weertje! We zijn meteen lekker naar buiten gegaan en hebben heerlijk gespeeld. De stoep werd weer mooi versierd en er werd weer hard gevoetbald. Daarna zijn we terug naar binnen gegaan om wat fruit en groentes te eten en zijn snel weer naar buiten gegaan voor de activiteit. Vandaag speelden wij tien tellen in de rimboe.  Een iemand is de zoeker die roept 10 tellen in de rimboe en telt af zonder te kijken van 10 naar 0. Alle andere kinderen tikken de zoeker aan en roepen hun naam en gaan daarna direct verstoppen. Wanneer de zoeker klaar is met tellen mag die vanaf de buut 3 grote stappen nemen om zo te kijken of hij / zij een kindje ziet. Zo niet? Dan roep je 9 tellen in de rimboe! En komen alle kinderen van hun verstopplek en moeten ze weer de zoeker aan tikken en hun naam roepen. Het wordt steeds moeilijker omdat de kinderen steeds minder lang de tijd hebben om te verstoppen. Heerlijk om zo onze week af te kunnen sluiten.

Fijn weekend allemaal!

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches