Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stand in de mand, bingo en verjaardag vieren! - Week 10 2024

Maandag 4 maart,

De week gaat weer van start, wij hebben er weer zin in. Er staan al weer verschillende leuke activiteiten op de planning voor deze week. Nadat we allemaal op de BSO zijn en lekker fruit hebben gegeten was het tijd voor de activiteit. We konden lekker naar buiten, daar deden we stand in de mand. De kinderen moesten goed luisteren naar de gene die die de bal in de lucht gooide. Want die roept een van de namen, werd jou naam genoemd, dan moest jij zo snel mogelijk de bal pakken. De andere kinderen moesten dan zo snel mogelijk weg rennen. Wanneer er STOP werd geroepen moesten we allemaal stoppen met rennen en met onzen benen gespreid gaan staan. Het was nu de taak van de gene met de bal vast, om de bal door een van de kinderen zijn benen te rollen. Hierna hebben nog even lekker buiten vrij gespeeld en was het alweer tijd voor het koekje! 

     

Dinsdag 5 maart, 

Weer een nieuwe dag bij Sportstuif. Alle kinderen waren weer opgehaald van school en kwamen aan bij de buitenschoolse opvang. Toen was het tijd voor iets lekkers. De kinderen kregen weer een lekkere bordje fruit en een goedgevulde beker met ranja. Toen alles lekker opgesmikkeld was zijn we met zijn alle naar het buiten gegaan  waar de activiteit van vandaag klaar stond. Vandaag gingen we buiten bingo doen met allerlei sport attributen. Van alles werd er een verstopt. Roos ging de spullen verstoppen buiten en Judith ging het spel binnen uitleggen aan de kinderen. Zodra alles verstopt was konden ze beginnen met zoeken. Goed achter ieder hoekje kijken, in de struiken, onder aan de trap, wat een top speurneuzen hebben wij bij Sportstuif! 

Hierna gingen we allemaal naar binnen toe want we hadden een verjaardag. De eerste bij Sportstuif Tegelen. Wat een feestje hebben we er van gemaakt!

    

Woensdag 6 maart,

De middag begon al lekker op tijd vandaag. Woensdag eten we altijd met de kinderen eerst een lekker boterhammetje op de BSO. Daarna was het tijd om lekker te gaan spelen. De zon scheen dus we gingen lekker naar het bos toe. We hebben heerlijk door de natuurlijk gewandeld en over het water gelopen. Toen we terug kwamen op de bso, gingen we samen het fruit snijden. Eenmaal het fruit goed gesneden te hebben, hebben we het bordje lekker mee naar buiten genomen en lekker in de zon opgegeten. Er werden daarna weer mega lange kettingen gemaakt met de loombandjes. Nog snel een lekker koekje gegeten en de woensdag was alweer voorbij gevlogen met dit mooie weertje! 

   

Donderdag 7 maart,

Toen was het alweer donderdag. Wat vliegt de week toch weer snel voorbij met al die gezellige middagen. Net als alle andere dagen gaan we de kinderen ophalen bij de scholen. Het fruit stond al  gesneden klaar. Even wachten tot alle kinderen bij de BSO waren. Maar al snel genoeg kwam daar de tweede volle auto alweer aan, wat een gezelligheid. Na het fruit moment zijn we lekker naar buiten gegaan. Vandaag deden wij dieren tikkertje. Dat ging alsvolgt, de tikker mocht een dier roepen, de andere kinderen moesten dan het geluid en het gebaar maken wat bij dat dier hoorde. Was dat gedaan probeerde alle kinderen naar de over kant te rennen maar pas wel op, want in het midden staat de tikker. Was je getikt dan werdt het spelletje iets moeilijker voor de andere kinden. Want nu hebben we niet een tikker maar 2 tikkers. Het was een grote dierentuin bij Sportstuif. 

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches