Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Schipper mag ik over varen, een nieuwe medewerker en nog veel meer leuks! - Week 14 2024

Maandag 1 april,

Wij waren deze dag gesloten i.v.m 2de paasdag! 

Dinsdag 2 april, 

Na een heerlijk extra lang weekend begon vandaag weer een gewone BSO dag. We hebben vanaf deze week een nieuwe pedagogisch medewerker! Welkom Guvencan, wij zijn super blij met jou in ons team en de kinderen ook! 
Zoals normaal gaan we eerst alle kinderen ophalen en eten dan wat fruit. Na het fruit eten gingen we naar buiten voor onze activiteit. De lucht keek wel al erg donker, maar voor een beetje miezer zijn wij niet bang. We hebben lekker buiten gevoetbald en een mik spelletje gedaan, met de bal en hoepel.  Het was helaas voor korte duur want hierna kwam het met bakken uit de lucht vallen. Binnen zijn er nog mooie hoge torens gemaakt en werd er heel creatief geknutseld. Ondanks het vieze weer hebben we er toch een hele leuke middag van gemaakt met z’n alle! 

      

Woensdag 3 april, 

Wat gaat de tijd toch hard want het is alweer woensdag. We hebben de kinderen weer opgehaald en gaan gezellig met zijn alle lunchen.  Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan en deden we slingertikkertje. Er was een tikker, werd je getikt door een van hen dan moest je hand in hand met deze persoon gaan lopen en mocht je mee gaan tikken. Het volgende wat we gingen doen was arcogym. We probeerde allerlei moeilijke oefeningen na te doen op het gras. Dit lukte al best goed. We hebben zelfs hier kindjes op de bso zitten, die op hun hoofd kunnen staan. Hoe knal is dat! Hierna was het tijd voor een lekker koekje en was deze leuke middag alweer voorbij! 

  

Donderdag 4 april, 

Wat een gek weertje was het vandaag. Dan scheen de zon en dan begon het weer met regen. Toch gingen we even snel tussen de buien door lekker naar buiten toe. Helaas begon het toen toch wel echt heel hard te regenen en zijn we snel naar binnen gegaan. Daar deden we nog een activiteit, fopbal. Er was een fopper die stond in het midden. Alle kinderen stonden in een kringetje er omheen met de handjes op de rug. Als jij werd gefopt door de fopper, moest je 4 keer zo hoog als je kon in de lucht springen. Hierna was er nog genoeg tijd over om lekker vrij te kunnen spelen. De lego werd uit de kast gehaald en er werden heel veel gezelschapsspellentjes gespeeld. 

    

Vrijdag 5 april,

De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Toen we terug kwamen van de kinderen ophalen, hebben we meteen een lekker boterhammetje gegeten. Na dat alle boterhammetjes lekker waren op gesmikkeld, hebben we onze jas aan getrokken en lekker naar buiten gegaan. Hier hebben we heerlijk buiten gespeeld en hutjes gebouwd. Om half 3 hebben we nog een kindje bij basisschool het Maasveld opgehaald. Hierna hebben wij lekker een stukje fruit gegeten en zijn we begonnen met de activiteit van vandaag. Vandaag speelden wij, schipper mag ik over varen. Alle kinderen moesten naar de andere kant komen maar dan wel als een kikker of lopend als een oude opa of rollend en ga zo maar door. Daarna kwam het zonnetje nog lekker door en hebben de hele middag nog lekker buiten vrij kunnen spelen. Fijn weekend allemaal!

  



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches