Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Officieel contract getekend, superbal en apenkooi! - Week 52 2023

De eerste week van de kerstvakantie. We zijn op uitstapje geweest, hebben gespeeld op andere locaties en zitten alweer vol met nieuwe idee. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Maandag 25 en dinsdag 26 december waren wij gesloten. Dit in verband met eerste en tweede kerstdag.

Woensdag 27 december,

Vandaag was de eerste dag dat Sportstuif Tegelen opvang bied in een vakantie. In het begin van de ochtend speelden we verschillende bordspellen zoals Tik-Tak-BOEM en Dokter Bibber.  Aan het einde van de ochtend hadden we ons officiële moment; vandaag werd ook het contract met Sportclub Irene getekend. Dat betekent dus dat we vanaf nu officieel zijn gevestigd op deze prachtige sportclub.

  

 

Omdat we maar één kindje op de planning hadden staan, konden we vandaag op uitstapje. Zo zijn wij in de middag naar de Schouwburg in Venray geweest. Hier draaide de voorstelling 'De verrukkelijke kinder bak show'. Dit was een interactieve show waarbij het publiek mocht helpen met het voelen, maken en proeven van heerlijke koekjes. Aan het einde van de show kregen we dan ook allemaal een koekje die tijdens de show was gemaakt. Deze smaakte mega lekker!



Donderdag 28 december,

Vandaag stond Roos in Venray, bij MHCV. De dag begon met een aantal spelletjes, knutselwerkjes en heel veel gezelligheid. Hierna was het alweer tijd om een lekker stukje fruit te gaan eten, wat de energie hoog hield voor de leuke dag die voor ze klaar stond.

Na het fruit eten gingen we allemaal lekker naar buiten voor de leuke activiteiten die vandaag op de planning stonden. De eerste activiteit was de "Pionnen Dans", een spel waar we allemaal lekker warm van werden. Het 2de spel was "Superbal". Dit spel valt hier altijd goed in de smaak bij de kinderen.

Toen was het alweer 12:00 en was het tijd om lekker samen te gaan lunchen. In de vakanties of studiedagen verzorgen wij de lunch voor de kinderen. Hierna hadden wij de grote gymzaal van Venray afgehuurd. Hier hebben wij geheel de middag lekker kunnen spelen. We hadden ze zaal omgebouwd tot een grote apenkooi. Wat een plezier hebben wij gehad deze dag.

  

Vrijdag 29 december,

Vandaag hebben wij weer veel achter de schermen gewerkt en zijn we helemaal klaar voor de laatste week vakantie! Wij hebben er al zin in de week staat vol met allerlei leuke activiteiten. Maar voor nu, nog een hele fijne vakantie en een hele fijne jaarwisseling en tot in het nieuwe jaar!



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches