Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Nieuwe american football, menselijke knoop en de alleskunner van Sportstuif! - Week 51 2023

Maandag 18 december,

Wij hadden vandaag weer een proefdag op de planning staan. Vandaag mochten we het kindje ophalen bij Het Maasveld. Toen wij bij sportclub Irene aan kwamen stond het bordje fruit al lekker klaar. We hebben samen lekker gekletst over het weekend en toen was het tijd om lekker naar buiten te gaan. Vandaag hadden we wat leuks, wij kregen van een kindje bij ons op de BSO twee nieuwe american footballs, thuis speelde hij hier al heel veel mee en wou deze sport ook graag uitoefenen bij sportstuif. Zo hebben wij vandaag geleerd hoe je de bal het beste kon vast houden en gooien. Zo leren wij en de kinderen ook steeds meer kennis met nieuwe sporten. Na de activiteit hebben we nog lekker vrij gespeeld en zo was de maandag alweer voorbij.

  

Dinsdag 19 december,

Vandaag stond Roos bij SV maar wat een vies weertje was het vandaag. We hebben de kinderen uitschool gehaald en daarna lekker een stukje fruit gegeten. Omdat de regen nog steeds niet was gestopt, moesten we de activiteit naar binnen halen. Deze keer was het tijd voor de menselijke knoop en steen-papier-schaar estafette. De activiteiten waren een groot succes. Rond 17:00 klaarde het eindelijk op en besloten we nog even lekker met de kinderen die buiten wilden spelen een potje te gaan voetballen. Zo was de dinsdag ook weer om.

  

Woensdag 20 december,

Vandaag beleefden we opnieuw een fantastische dag op onze locatie. We begonnen met een gezellig samenzijn waarbij we samen genoten van een boterham en een verfrissend drankje. Daarna was het tijd om onze woensdagmiddagactiviteit, 'De Alleskunner van Sportstuif', voor te bereiden. We hadden een reeks spellen klaargezet, zoals ballon hooghouden, bekers stapelen, een parcours afleggen met een lepel en een pingpong bal, strijkkralen sorteren, donut happen en als afsluiter het spannende spel tissues trekken. Na elke ronde viel er een speler af, maar zij mochten natuurlijk nog steeds meedoen voor de eer. Het verliep fantastisch en de spellen waren een groot succes. Uiteindelijk waren er alleen maar winnaars en kreeg iedereen een kleinigheidje. Daarna genoten we nog van wat tijd buiten, waar we met z'n allen lekker hebben gespeeld. Zo vloog ook deze geweldige dag weer voorbij.

    

Donderdag 21 december,

Vandaag stond er opnieuw een proefdag op de planning, maar het weer zat helaas niet mee. We begonnen met een gezellig praatje over hun schooldag, onder het genot van wat fruit en een bekertje ranja. Toen we naar buiten keken, leek het bijna te stoppen met regenen, dus konden we toch even naar buiten voor wat beweging. We hebben samen wie scoort is keep gedaan. Het was echter van korte duur. Daarna zijn we naar binnen gegaan en hebben we kerstkaarten gemaakt voor de kinderen. Zo vloog onze leuke en gezellige proefdag weer snel voorbij.

  

Vrijdag 22 december,

De laatste dag van de week, ook al weer de laatste dag voor de kerstvakantie. Wij zijn vandaag druk aan de slag gegaan om de laatste voorbereidingen voor de vakantie af te maken. Ook zijn wij samen nog op pad gegaan om voor alle kerst kaarten af te geven voor de kinderen op onze BSO.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en tot volgende week weer!



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches