Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Memory estafette, Sportstuif tikkertje en spelen in de sneeuw! - Week 3 - 2024

Maandag 15 januari,

Er staat weer een nieuwe week vol leuke activiteiten klaar. Vandaag heeft Roos bij Sportstuif Venlo FCV gewerkt. Het was erg koud het sneeuwde zelf een klein beetje. Maar dat houdt ons niet tegen om binnen te blijven. Wij maakte ons lekker warm met twee leuke activiteiten. We deden de stopdans en memory estafette. Iedereen danste er op los maar zodra de muziek stopte dan stonden we stok stijf stil. Zo kregen we het goed warm! Toen was het tijd voor de 2de activiteit, memory estafette. We hadden 2 teams die tegen elkaar gingen strijden. Voordat je bij de memory uitkomt moest je een parcourtje die met pionnen was uitgezet afleggen. Ben je bij de memory aangekomen, dan draai je 2 kaartjes om. Heb je een setje heeft je team 1 punt!

Na de activiteit zijn we lekker naar binnen gegaan en hebben we nog lekker vrij kunnen spelen. Rond half 5 was het alweer tijd voor lekker koekje. We speelde nog een potje wie ben ik en daarna was de middag alweer voorbij.

    

Dinsdag 16 januari,

Brrr… Wat was het vandaag ook weer koud. We haalde de kinderen van school op en ze waren allemaal al goed ingepakt. De sjaal om, muts op en de handschoenen waren al aan. Vandaag hadden we samen afgesproken met Sportstuif Venlo FCV om deze middag samen te voegen. Dus vandaag reden we na het ophalen meteen door naar Venlo. Hier stond bij aankomst al het bordje fruit al kaar. We dronken een bekertje ranja en zijn daarna naar buiten gegaan voor de activiteiten.

We begonnen met een lekker potje voetbal. En wie scoort is keep. Niet zomaar wie scoort is keep want deze keer stonden we met drie man in het grote doel. Onze tweede activiteit was Sportstuif tikkertje. Als je getikt was ging je met je armen gespreid staan je kon weer mee doen met het tik spel als allebei je armen weer naar beneden waren. Dit gebeurde als iemand je rechter arm naar beneden deed en ‘sport’ zei en iemand anders weer je linker arm naar beneden deed en ‘stuif’ zei, zo had je samen SPORTSTUIF! En kon je weer mee doen. Daarna zijn we weer terug gereden naar onze eigen locatie en hebben we daar nog lekker vrij kunnen spelen. Zo was deze drukke maar leuke dinsdag alweer voorbij gevlogen!

    

Woensdag 17 januari, 

Omdat we op de woensdag met een kleine groep zijn, zijn we er flexibel om te gaan en te staan waar we willen. Zo zijn we dan vandaag na de lunch op uitstapje gegaan naar Sportstuif Venray MHCV. Ook Sportstuif Venray SV was hier te gast. Samen hebben we er een leuke middag van gemaakt. We speelde het winter dieren spel. Wanneer de dierengroep wordt benoemd waar je zit, moets je naar de lege cirkel rennen zonder getikt te worden. Ben je wel getikt, dan moet je eerst 5 jumping-jacks doen, en dan mag je weer mee doen! Toen we vanuit Venray weer terug reden naar Tegelen, stond er daar een leuke verrasing op ons te wachten. Er lag namelijk een flinke pak met sneeuw. Nu al helemaal zin in de sneeuwpret van morgen! 

Donderdag 18 januari, 

WAAUWWW! Het heeft vanacht gesneeuwd en er lag best wel een pak. Dat betekend dat de sleetjes uit de kast konden gehaald worden! Maar eerst de kinderen ophalen van school daarna hebben we lekker een stukje fruit gegeten en bekertje ranja gedronken. De kinderen konden niet wachten om naar buiten te gaan. Dus de jassen werden aangetrokken, muts op en de handschoennen aan en we konden lekker naar buiten gaan. Wat een sneeuwpret hebben wij buiten gehad. En op een gegeven moment zagen wij allemaal sporen in de sneeuw.... Zou het van een vos zijn? Of van een ander dier? Wij ging op onderzoek uit. Zo vloog de middag voorbij, nog even een lekker koekje binnen gehad en toen kwamen de papa's en de mama's alweer. Wat een leuke middag hebben wij weer gehad!

    

Vrijdag 19 januari,

Vandaag hadden we geen kindjes op de groep. Maar wij hebben zeker niet stil gezeten, zo hebben wij alweer een nieuwe woensdagmiddag activiteit voor jullie klaar staan! En hebben wij onze officeele 2de auto bij ons op locatie gezet! Fijn weekend allemaal en tot volgende week!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches