Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Frisbee slagbal, drie op een rij en spelen met de lego! - Week 12 2024

Maandag 18 maart,

Wat zonnige start van de week. Wij gingen de kinderen ophalen met de blauwe Sportstuif auto’s. Toen we terug kwamen bij sportclub Irene, gingen de jassen meteen lekker uit met het buitenspelen. Het fruit werd gesneden en de stoep werd mooi versierd met stoepkrijt. We hebben vandaag voor de eerste keer, lekker ons fruitje buiten kunnen op eten. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. We deden vandaag frisbee slagbal. Hierbij hadden we twee teams, een team stond in het speelveld en het andere team was het team wat de frisbee mocht gooien. Wanneer je de frisbee had gegooid moest je zo snel mogelijk naar de eerste honk rennen. Maar let wel op als jou frisbee werd gebrand en jij was nog niet bij jou honk, kreeg jou team een strafpunt. Bij 5 strafpunten wisselde we van oefening het team wat in het veld stond, mocht dan de frisbee gooien en het team wat de frisbee had gegooid, werd nu het team wat in het speel veld mocht gaan staan. We zijn de hele middag lekker buiten geweest. Aan het einde van de middag was het nog tijd voor een lekker koekje en toen kwamen de papa’s en de mama’s alweer. Tot morgen!

       

Dinsdag 19 maart, 

Vandaag begon Roos met een studie dag bij Sportstuif Venlo FCV. Hier begon de dag lekker sportief. We zijn eerst buiten gaan tennissen en daarna hadden we iets heel leuks op de planning staan. Ook hier gingen we naar Monkeytown in Venlo. Toen we klaar waren met spelen zijn we terug gegaan en hebben de kinderen lekker hun boterhammetjes opgegeten. Roos ging toen weer terug naar Sportstuif tegelen. En wat een geluk hebben we weer met het weer, zo mag het altijd wel zijn! Er werd weer vol op gevoetbald en gespeeld buiten. Twee volle bordjes fruit stonden alweer klaar, met natuurlijk een lekker bekertje ranja. De activiteit van vandaag was drie op een rij estafette. Hierbij hadden we twee teams, een team was het team van de lintjes en het andere team was het team van de frisbee. Wie o wie had als eerst drie op een rij? We deden ieder potje een andere manier om naar het speelveld te komen. De ene keer moesten de kinderen rennen, kruipen of hinkelen. Daarna was er nog genoeg tijd om even lekker vrij te spelen. Er werd gevoetbald, gedanst en getennist. Wat een gezellige, sportieve middag hebben wij weer gehad.

      

Woensdag 20 maart, 

Toen was het alweer woensdag. De dag begon al lekker vroeg, want de kinderen van de St. Jozef hadden een studiedag. Er werden in de vroege ochtend al mooie creaties gemaakt met de strijkkralen. Zo kwamen er echte ninja’s tot leven die vervolgens helemaal werden mee genomen in de fantasie wereld met de lego. Rond half 10 hebben we een lekker stukje fruit gegeten en zijn we daarna even lekker naar buiten gegaan. We zijn gaan bowlen buiten op het voetbal veld. Er werd zelf een paar keer een strike gegooid, wat een talentjes hebben wij toch bij Sportstuif zitten.Om 12 uur zijn we weer de auto ingestapt om de andere kindjes op te halen van school. We reden eerst naar basisschool Het Maasveld en vervolgens door naar basisschool De Schalm. Daarna hebben we gezellig met z’n alle boterhammetjes gegeten. De jongens hebben heelrijk met elkaar gespeeld. Het zonnetjes scheen weer volop. Als activiteit hebben air hockey gedaan. Op het voetbalveld hebben we het speel veld van air hockey na gemaakt. En met een tennisbal en de kegels van het bowlen, deden we dit spel. Dit vonden ze super leuk! De rest van de middag hebben we lekker buiten genoten van het zonnetje. 

    

Donderdag 21 maart, 

Weer met veel plezier gingen we met 2 auto's naar 4 verschillende scholen. Roos ging naar, St. Jozef in en de KOM.MIJN in Belfeld. Judith ging naar het Maasveld in Tegelen en De Springbeek in Hout-Blerick. Toen we terug kwamen bij de BSO en onze handjes hadden gewassen, gennoten we met zn alle van een lekker bordje fruit. Nu hadden we weer allemaal genoeg energie voor de activiteit. Vandaag doen we slagbal tennis. Hierbij hadden we weer twee teams, een team stond in het speelveld en het andere team was het team wat de tennisbal weg mocht slaan. Wanneer je de tennisbal had geslagen moest je zo snel mogelijk naar de eerste honk rennen. Maar let wel op werd de tennisbal gebrand en jij was nog niet bij jou honk, kreeg jou team een strafpunt. Bij 5 strafpunten wisselde we van oefening, het team wat in het veld stond, werd nu het team wat ging slaan en het team die hadden geslagen, werd nu het team wat in het speel veld mocht gaan staan. We sloten de dag af met een potje verstoppertje. 

    

Vrijdag 22 maart, 

De middag begon al lekker optijd. Zo haalde wij de eerste kindjes op bij basisschool de St. Jozef. Het weer zat vandaag niet zo mee dus hebben we binnen leuke spelletjes gespeeld. Zo hebben we dokter bibber gespeeld, moeilijke denk spelltjes gedaan, mooie creaties gemaakt met de blokken en werden we weer mooi versierd met zelf gemaakte armbandjes en kettingen. Het weer klaarde helaas niet op in de loop van de middag. We hebben de kegels weer uit de kast gepakt en hebben binnen met zijn alle gebolwd. Wij wensen iedereen een heel fijn weekend en tot maandag!

      

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches