Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Estafette, steen papier schaar en kat en muis! - Week 4 2024

Maandag 22 januari, 

Het weekend is alweer voorbij en wij staan weer vol plezier klaar om de kinderen weer van school af te halen. Vandaag eerst naar het Maasveld en daarna door naar de Springbeek in Hout-Blerick. Toen we terug bij de BSO waren, zijn we begonnen met even vrij spelen. We begonnen met loombandjes maken en we deden een potje voetbal met de voetbaltafel. Het fruit was klaar, handen wassen en alles netjes opruimen. Daarna was het alweer tijd voor de activiteit. We deden memory estaffete. We maakte 2 team die tegen elkaar gingen strijden voor de meeste setjes. Daarna hebben we nog even lekker een potje gevoetbald met zn alle. Zo vloog de middag alweer voorbij!

    

Dinsdag 23 januari, 

De tweede dag van de week is alweer aangebroken. Vandaag al een lekker vol dagje op de BSO. Roos ging naar basisschool het Maasveld en basisschool de Springbeek kinderen ophalen en Judith ging naar basisschool Passe-Partout. Met alle kinderen gezellig een stukje fruit gegeten en daarna zijn we meteen lekker naar buiten gegaan. We begonnen met lekker vrij spelen. We gingen voetballen en vervolgens deden we wie scoort is keep. Na het vrije spel begonnen we met de activiteit. De activiteit was steen-papier-schaar estaffete. We maakte twee teams, er sprong van beide teams een kindje via de hoepels naar elkaar toe. Kwam je elkaar tegen? Dan deed je het spelletje steen-papier-schaar. Wie er uit dat potje won die mocht verder springen. Zo probeerde je naar de andere kant te komen. Had je de overkant gehaald dan had je 1 punt voor je team binnen gehaald! 

Na de activiteit bleven we nog even buiten spelen en zijn daarna naar binnen gegaan om een koekje te eten en wat te drinken. We hebben nog met de blokken gespeeld en er zijn weer mooie armbandjes gemaakt! 

    

Woensdag 24 januari, 

Op woensdag hebben wij nog maar een kindje op de groep, maar dat maakt het niet minder gezellig! We begonnen samen gezellig te lunchen en kletste samen over wat er allemaal op school is gedaan. Het weer zat niet echt mee vandaag dus we begonnen lekker binnen met spelen. Het tik tak boom spelletje werd als eerste uit de kast gehaald en er werden weer mooie creaties gemaakt met de loombandjes. Toen het eenmaal beetje droog was, deden we snel onze jas aan en konden we even lekker naar buiten gaan! Hier probeerde we onze amarican footbal uit. Dit was heel interresant om is te zien hoe die bal nu draaide en lande op de grond. Helaas kwam het alweer snel met bakken uit de lucht vallen. Binnen hebben wij nog samen lekker gespeeld en een lekker stukje fruitgegeten!  

  

Donderdag 25 januari,

De dag begon weer met de kinderen ophalen van school. Dat blijft toch een van de leukste momenten, al die blije kids weer zien. Toen iedereen bij de BSO was, hebben we ranja gedronken en fruit gegeten, hierna trokken we onze jas aan om naar buiten te gaan voor de activiteit. Vandaag stond het kat en muis spel op de planning. De muizen kregen stopte het lintje achter in de broek en probeerde deze zo lang mogelijk bij zich te houden. Maar dat was lastig want wat hadden wij toch snelle katten bij ons op de BSO. De katten probeerde de staaten van de muizen af te pakken. Na dit leuke spel mochten de kinderen weer lekker vrij spelen en was het nog tijd voor een koekje, zo was de donderdag alweer voorbij.

     

Vrijdag 26 januari,

Vandaag was het de eerste keer dat we opvang mochten bieden op een vrijdag. Er was namelijk gevraagd of wij inplaats van de donderdag opvang konden bieden op vrijdag. Zo flexibel als wij zijn kan dit natuurijk altijd wanneer dit gebeurt in overleg en we ook personeel vrij hebben. Eerst heb ik het kindje opgehaald op Het Maasveld, en vanuit daar zijn we samen naar de BSO reden. Hier aten we samen een stukje fruit en begonnen we samen aan een bordspelletje. Nadat ik tot twee keer toe verloren had, ,besloten we samen om nog even lekker buiten te gaan spelen. We pakten beide een American Footbal uit de kast en gingen hier buiten meteen mee aan de slag. De tijd vloog zo voorbij, en voor we het wisten was het alweer weekend!

  

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches