Sportstuif is net weer even een andere BSO. Het uitgangspunt ligt bij sport en spel...en laat dat nou net heel goed bij onze kinderen passen. De kinderen gaan er iedere maandag met veel plezier naar toe en hebben nog lang niet alle spelletjes en sporten be/geoefend. Daarnaast worden er leuke uitjes georganiseerd. Verder is de communicatie via whats app heel fijn en krijgen we iedere week weer leuke foto's van de kids waarop te zien is dat ze genieten!

Claire van Wees-Baltussen Claire van Wees-Baltussen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een kijkje achter de schermen!

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de opening van onze nieuwe buitenschoolse sportieve opvang Sportstuif Tegelen. Sportstuif Tegelen is een nieuwe vestiging van Sportsuif! Onze andere vestigingen bevinden zich in Asten HCAS, Asten NWC, Beek en Donk, Bergeijk, Best, Cuijk, Deurne Aventurijn, Deurne Vlieger, Eindhoven DSC, Geldrop, Gemert, Heeze, Helmond de Braak, Helmond Brandevoort, Horst, Meerhoven Strijp, Oirschot, Schijndel, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven Basko, Veldhoven, RKVVO, Veldhoven Rood-Wit, Venray MHCV, Venray SV en Weert. 

Sportstuif Tegelen vestigt zich bij het sportclub Irene. Hier hebben we de beschikking over de kantine en de velden van Sportclub Irene. Een multifunctionele locatie waar we allerlei sport- en spelvormen aan bod laten komen. Bij slecht weer kunnen we gebruik maken van de binnenruimte. Hier is de mogelijkheid om, naast onze sportieve activiteiten, bijvoorbeeld ook te knutselen of te kleuren. Mocht u kind tevens lid zijn van bijvoorbeeld Sportclub Irene, dan kunnen zij direct vanuit onze sportieve opvang het trainingsveld oplopen, ideaal natuurlijk! 

Als kinderen er van houden om na school lekker te bewegen, veel in de buitenlucht willen zijn en houden van sport en spel is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen bij sportieve naschoolse opvang Sportstuif! Neem contact op via het contactformulier op de website of stuur een mail naar info@sportstuif.nl. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in, jullie ook?!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches