Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Carnavallen, boter kaas en eieren en uitstapje! - Week 6 2024

Maandag 5 februari, 

Het weekend vloog weer voorbij en de laatste week voor de carnavals vakantie is aangebroken. Deze week mochten alle kinderen verkleed naar de BSO komen. Zo zijn we straks helemaal klaar als het echt gaat beginnen! Wij mochten weer zoals iedere andere werkdag de kinderen van school ophalen.  Eenmaal bij onze BSO aangekomen lagen de schmink spullen al klaar en kon de eerst al bij Roos is de stoel klaar gaan zitten. Wauww wat werden er mooie gezichtjes geschminkt! Hierna zijn wij gezamenlijk fruit gaan eten en hebben ranja gedronken. Voor de gene die ook nog geschminkt wouden worden kon dat natuurlijk. Iedereen lekker gek geschminkt naar buiten gegaan voor de activiteit. Vandaag stond er stopdans op carnavals muziek natuurlijk op de planning. Na de activiteit zijn we weer snel naar binnen gegaan, want poeehh wat was het koud door die harde wind. We sloten de dag lekker af met een koekje en toen was de eerste dag van de week alweer voorbij, tot morgen.

    

Dinsdag 6 februari,

Blehh.. wat een vies weertje zeg. Snel de kinderen ophalen van school en lekker naar binnen toe. Ook vandaag mochten de kinderen de verkleed kleren mee nemen naar Sportstuif. En als ze geschminkt wouden worden was daar natuurlijk plek voor. Eerst aten we een lekker stukje fruit en dronken we een bekertje ranja. Hierna werden de kinderen weer mooi geschminkt en toen hadden we ineens, hondjes, een panter en een panda rond lopen op de BSO. De activiteit van vandaag hebben we maar even lekker naar binnen verschoven. Vandaag stond boter-kaas en eieren op het programma. Maar niet zomaar boter kaas en eieren maar boter kaas en eieren met het trio van Tegelen en een leuke carnavals clown. De kinderen moesten zorgen dat hun team kaartje drie langs elkaar kwamen te liggen en dan hadden ze gewonnen. Het was een leuke spannende strijd, team tegen team. Hierna konden de kinderen nog lekker vrij spelen en werden er nog mooie creaties gemaakt. 

    

 

Woensdag 7 februari,

We zijn alweer halverwegen de week. Het is alweer woensdag, dat betekend dat we ook weer lekker samen lunchen op de bso. Na dat alle boterhammetjes op waren zijn we lekker vrij gaan spelen. Maar natuurlijk werd er ook deze middag weer vol op geschminkt! Als clowntjes zijn we gezellig binnen verstoppertje gaan spelen. Toen was het al gauw genoeg tijd voor een lekker bordje fruit en groente en natuurlijk een bekertje ranja. Hierna zijn we lekker naar buiten gegaan voor de activiteit, vandaag gingen we tennissen. We hebben geleerd hoe we het beste onze tennis raket kunnen vast houden en wanneer we moeten slaan. We hebben veel gedaan vandaag en wat vloog de dag alweer voorbij, nog snel een koekje en toen werden de kindjes al snel genoeg opgehaald. Tot morgen 

  

 

Donderdag 8 februari,

Alle kinderen werden weer opgehaald van school en naar de BSO gebracht. Hier gingen de kinderen meteen lekker vrij spelen maar ook heel veel kindjes wouden natuurlijk weer geschminkt worden. Wat een geluk dat wij vandaag met maar liefst met zn drieeen op de groep stonden, zo kon iedereen die wou toch nog geschminkt worden. Lekker met carnavals muziek op de achtergrond kwamen we helemaal in de stemming. Daarna was het tijd voor de activiteit, maar ook vandaag hebben we de activiteit maar naar binnen verschoven door het vieze weer. Binnen zijn we helemaal los gegaan op de carnavals muziek met stoelendans. De kinderen mochten na de activiteit nog even lekker vrij spelen of lekker verder gaan met dansen op de muziek. Even een pauze, na al dat dansen was het ook wel tijd voor een koekje. Wat een gezellige middag was het weer bij Sportstuif Tegelen. 

 

Vrijdag 9 februari,

Vakantie voor de kinderen!  En wij beginnen dat vakantie meteen heel goed. Vandaag even geen geschmink maat wij gaan vandaag lekker op uitstapje. Wij gaan naar ballorig in Venlo. Wat een plezier hebben wij daar gehad. We hebben geklommen in de klimrekken, hebben geleden van de hoge glijbanen, hutten gebouwd met de grote blokken en hebben in de ballen bak gespeeld. Na al dat spelen was het ook tijd voor een lekker bekertje ranja. Maar een lange pauze zat er niet in, bekertje ranja op en weer meteen de klimrekken in! Wat een leuke middag hebben wij in ballorig Venlo gehad!



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches