Sportstuif is een BSO op een toplocatie waar kinderen veel kunnen bewegen. Het team en de opvang van Sportstuif zijn superflexibel en heel betrokken bij de kinderen en hun ouders.

Joep Joep
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zoo veldhoven, waterspelletjes en buikschuiven in week 24-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 24.

Maandag 14 juni

Vandaag hadden we een studiedag van de Ranonkel. Het was heerlijk weer voor een uitstapje! Vandaag zijn we naar de ZOO geweest in Veldhoven. Hier hebben ze heel veel verschillende papegaaien, die we ook eten mochten geven! Ook hadden ze hier zebra’s, schildpadden, maki’s en nog vele andere dieren. Op het einde hebben we nog heerlijk in de speeltuinen gespeeld!

In de middag hebben we bij Sportstuif nog verschillende spelletjes met water gespeeld. Shauny had een parcours uitgezet en de kinderen mochten met een natte spons het parcours lopen. Op het einde moesten ze al het overige water in de emmer gooien. Samen moesten ze de emmer halfvol krijgen. Het parcours werd ook wel eens achteruit gelopen! Super spannend natuurlijk.

  

Dinsdag 15 juni

Vandaag zijn we met Sportstuif Someren naar Sportstuif Asten gegaan. Het was weer heerlijk warm weer. Er werden twee groepen gemaakt. Eén groep waren de gooiers en één groep waren de lopers. De lopers moesten proberen om zonder geraakt te worden naar de overkant te komen. De gooiers moest proberen om de lopers af te gooien. Als dit gelukt was mocht de desbetreffende loper helpen met gooien! Wie blijft er als laatste over?

Woensdag 16 juni

In de ochtend stond onze peutergym op de planning! Het was vandaag een druk bezochte ochtend. Samen met de peuters hebben we gedanst met uiltje en hebben we de gouden diamanten gezocht! Vervolgens hebben we met de parachute gespeeld, een parcours gelopen en hebben we lekker met water gespeeld, want het was al goed warm in de ochtend. De volgende peutergym in Someren is in juli!

Vandaag stond in de middag  de woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Asten op de planning! Vandaag stond Kanjam op de planning. Bij Kanjam moet je proberen om de frisbee in de ton te gooien. De kinderen hebben eerst geoefend met overgooien, vervolgens werden ze in teams opgedeeld. Na het frisbeeën hebben we lekker een ijsje gegeten. Vervolgens hebben we nog met alle kinderen buik geschoven op de buikschuifbaan! Wat was dit gaaf zeg!

      

Donderdag 17 juni

Vandaag was het misschien wel de warmste dag van de week! We hebben vandaag dan ook alle waterspelletjes naar buiten gehaald. Ook hebben we de waterslang aangesloten. Samen met de kinderen zijn er diverse waterspelletjes gespeeld en we hebben heerlijk onder de tuinslang gerend! Red jij het om naar de overkant te komen, zonder geraakt te worden?

Vrijdag 18 juni

Vandaag hebben we geluncht bij Sportstuif Someren en vervolgens zijn we even bij de diertjes geweest. Toen we weer bij Sportstuif Someren waren hebben we een echt watergevecht gehouden met de waterpistolen en de sponzen! Ook hebben we nog een heerlijk ijsje gegeten. Aan het einde van de middag hebben we nog verstoppertje gespeeld en hebben we de middag afgesloten met enkele spelletjes zoals wie is het en mens erger je niet!

   



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches