Een super sportieve BSO waar elk kind zich thuis voelt.

Ted Ted
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Zomervakantie bij Sportstuif week 30 t/m 35- 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van de zomervakantie.

Het was weer een heerlijke zomervakantie bij Sportstuif. We hebben ontzettend veel leuke activiteiten gedaan en zijn ook regelmatig op pad geweest.

Week 1:

In de eerste week hebben we verschillende Leef! activiteiten gedaan. Zo hebben wij bij Sportstuif Someren een groot voetbaltoernooi gehouden waar wel 60 kinderen op af kwamen. Daarnaast hebben we ook verschillende waterspelletjes gespeeld. Ook zijn we naar Zorgboerderij Wouterbergen geweest. Hier hebben we verschillende diertjes gezien en hebben we gespeeld in de speeltuin. Als kers op de taart zijn we deze week ook naar We-Jump geweest. Hier hebben we gesprongen op de trampolines en sommige durfals gingen zelfs vanaf een hoge afstand in de bak springen!

    

    

Week 2:

Ook in de tweede week stonden er Leef! activiteiten op de planning bij Sportstuif. Ook vandaag waren we weer met een grote groep. We hebben gelasergamed, archery tag gespeeld en een echte spelenkermis gehouden met verschillende spellen. We zijn ook op bezoek geweest bij Speelpark de Splinter in Eindhoven. Dit is een hele grote speeltuin, waar we ons de hele dag vermaakt hebben! Deze week zijn we ook nog bij het blote voetenpad geweest. We hebben een deel van de route gelopen en alle kinderen vonden het super leuk!

    

    

Week 3:

Deze week hebben we ook weer super leuke activiteiten gedaan. Zo zijn we naar Speeltuin de Kievit in Nuenen gegaan, zijn we op bezoek geweest bij Wouterbergen en hebben we groot levend stratego in de bossen gespeeld. Ook hebben we apenkooien in Deurne gedaan, hebben we veel gevoetbald en hebben we veel met water gespeeld.

  

  

Week 4:

In week 4 waren alle kinderen van Sportstuif Someren op vakantie! Wij hopen dat jullie een hele fijne vakantie hebben.

Week 5:

Deze week waren verschillende kinderen van Sportstuif weer terug van vakantie en ook deze week stonden er weer super leuke activiteiten op de planning. Deze week hebben we speurtocht het Brons in Asten gelopen en zijn we naar de Speuldries in Deurne geweest. Het was prima weer dus de kinderen hebben de hele middag lekker kunnen spelen. Ook zijn we deze week bij Klein Costa Rica geweest. Hier hebben we vele diertjes gezien. Er waren heel veel vlinders, leguanen, vissen, stokstaartjes en er was zelfs een echte rifhaai! Op de laatste dag van de week zijn we op bezoek geweest bij het prehistorisch dorp in Eindhoven. Waar we veel hebben geleerd over de prehistorie!

    

Week 6:

Het is alweer de laatste week van de zomervakantie en ook deze week maken we er nog een feestje van bij Sportstuif! Deze week hebben we een echte ‘Expeditie Robinson’ gehouden. Er waren verschillende opdrachten zoals de eetproef. Hierbij werden de kinderen geblinddoekt en moesten ze iets proeven. Ook zijn we deze week bij verschillende speeltuinen geweest en zijn we op bezoek geweest bij onze nieuwe locatie in Venray! Hier hebben we een echte nerfgun wedstrijd gehouden. Ook hebben we deze week een bezoekje gebracht aan speelpark Klein Zwitserland in Tegelen. Hier hebben wij ons de hele dag vermaakt met verschillende attracties. Zo hebben we gegleden in de langste buisglijbaan, geschommeld op de grootste schommel en hebben we vooral heel veel plezier gemaakt!

     

      

Dit was dan weer het einde van de zomervakantie. Hopelijk hebben jullie weer veel zin in het nieuwe schooljaar en zien we jullie weer snel bij onze sportieve BSO!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches