Buitenschoolse opvang met HBO geschoolde pedagogisch medewerkers met een passie voor sport en bewegen!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Wij blijven graag helpen en zetten ons beste beentje voor met onze super leuke activiteiten - Week 1

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 1.

Maandag 4 januari

Op maandag heeft Sportstuif Someren meer verschillende challenge’s uitgewerkt. Wij delen iedere week verschillende challenges die de kinderen thuis kunnen uitvoeren! Daarnaast heeft Sportstuif Someren haar bootcamp filmpje helemaal afgemaakt, welke deze week online komt! Via het bootcamp filmpje kun je thuis met ons mee sporten. Shauny legt precies uit wat er gedaan moet worden en dit kun je thuis met jou papa, mama, broertje/zusje nadoen. Wij vinden het belangrijk dat er ook in de lockdown genoeg bewogen wordt. Doe dus gezellig met ons mee!

Dinsdag 5 januari

Op dinsdag 5 januari heeft Sportstuif Someren geholpen bij noodopvang van de Mariaschool inSomeren. Samen met de buurtsportcoaches organiseert Sportstuif Someren sportactiviteiten voor de kinderen. De kinderen zijn in 3 groepen opgedeeld: groep 1/2 groep 3/4/5 en groep 6/7/8. Vandaag hebben we samen met de groepen 3 t/m 8 superbal, iemand is ‘m niemand is ‘m & harry potter tikkertje gespeeld. Met groep 1 & 2 hebben wij bal tikkertje, Reus Reus hoelaat is het en Annemaria Koekoek gespeeld. De kinderen vonden het erg leuk en vooral fijn om even lekker (buiten) te bewegen! Wij zijn erg blij dat we de Mariaschool kunnen ondersteunen op deze manier.

Woensdag 6 januari

Op woensdag 6 januari vangt Sportstuif Someren drie kinderen op voor de noodopvang! Vandaag zijn we naar Sportstuif Deurne gegaan. Wij hebben hier heel veel leuke spelletjes gespeeld, zoals Twister & kwartet! Vervolgens hebben we zelf klei gekneed oftewel zanddeeg! Hiervan werden de leukste figuurtjes gemaakt: een waxinelichtjeshouder, dieren, botsauto’s en hartjes! Toen het zanddeeg in de oven ging, zijn wij met z’n allen naar buiten toe gegaan. Wij hebben hier verstoppertje gedaan, de vloer is lava gespeeld en ook hebben wij gevoetbald. Vervolgens zijn wij naar de binnengymzaal gegaan en daar hebben wij superbal en verschillende tikspelletjes gedaan! Toen was het alweer tijd om onze figuurtjes op te halen en terug te gaan naar Sportstuif Someren. Het was een leuke en gezellige dag.

Donderdag 7 januari

Vandaag waren we weer bij de Mariaschool in Someren. Vandaag was het helaas niet zo’n goed weer en waren we genoodzaakt om binnen te blijven. Hier konden Evelien en Shauny goed op inspelen, want we kunnen natuurlijk ook verschillende spelletjes binnen spelen. Zo heeft Evelien met de 2 oudere groepen levend memory en steen, papier, schaar gespeeld. En Shauny heeft met de kleuters dansspelletjes gespeeld zoals: stopdans en slangendans. De middag werd afgesloten door een dansje op Tschu Tschu Wa. Wederom hebben we veel leuke reacties mogen ontvangen. En we doen het graag voor de lachende en blije gezichtjes van de kinderen.

Vrijdag 8 januari

Vanaf vandaag kan onze super leuke speurtocht in de gemeente Someren gelopen worden! Via https://samenbijsportstuif.nl/LeefModule/Details/18966 kun je de plattegrond en route downloaden! Blijf vooral op de hoogte via https://www.facebook.com/groups/827666498057572 en meld je aan bij deze speurtocht groep! Wij zien jullie leuke foto’s graag tegemoet!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches