Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voethonkbal, superbal en We Jump in week 4-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 4 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Voethonkbal

- Superbal

- We Jump

Lezen jullie mee?

Maandag 24 januari

Het is weer maandag en de week is weer begonnen. Vandaag stond dan ook knakworsttikkertje op de planning! Een van de favoriete spelletjes van de BSO! Als je getikt wordt spreidt je je armen. Je mag weer meedoen met het spelletje als twee andere kinderen jouw hebben bevrijdt. Dit kunnen ze door doormiddel van jouw armen naar beneden te duwen en te zeggen: “knak” of “Worst”. Een leuk spel om de week mee te beginnen.

Dinsdag 25 januari

Vandaag zijn we voor de activiteit naar Sportstuif Asten gegaan! Hier hebben we dan ook het spelletje superbal gespeeld! Een super leuk spel, waar iedereen heel graag aan mee doet! Als je de bal hebt, mag je iedereen afgooien. Heb je de bal niet? Dan moet je zorgen dat je weg gaat! Als je wordt afgegooid, moet je goed onthouden door wie dit is gedaan. Als diegene namelijk af is, mag jij weer meedoen!

Woensdag 26 januari

Vandaag zijn we samen met Sportstuif Asten op bezoek geweest bij WeJump in Helmond! Hier hebben we heerlijk kunnen jumpen en onze beste tricks hebben we kunnen laten zien! Ook hebben we van een hoge muur af kunnen springen en konden we trefballen in het trefbalhok! Super leuk!

Donderdag 27 januari

Vandaag was het een prima dag om lekker buiten te spelen met een grote groep! Ook stonden er weer leuke spellen op de planning! Eerst hebben we enkele groene spelen gedaan. Bij groene spelen gaat het om samenwerken! En dat konden de kinderen van Sportstuif super goed! Ook hebben we verschillende rondes fopbal gespeeld! 

Vervolgens hebben we het spel voethonkbal gespeeld. De kinderen werden in twee groepen verdeeld & hierdoor ontstond er een slagpartij en een veldpartij. De slagpartij probeerde zoveel mogelijk rondes te rennen en de veldpartij probeerde de bal zo snel mogelijk in de hoepel te leggen! Het was een super leuke BSO middag!

   

Vrijdag 28 januari

Op studie- en vakantiedagen zijn wij de gehele dag geopend! Al vanaf 07:30 staan wij klaar om de kinderen te ontvangen!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches