Eindelijk Sportstuif in Someren! Veel kinderen kennen Sportstuif al van de gymlessen en de leuke evenementen en nu kan er eindelijk ook gesport worden bij Sportstuif na school op een erg mooie locatie.

Niels Niels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoelendans, hit en Run & Waterspellen in week 26-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 26 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Stoelendans

- Hit & Run

- Waterspellen

Lezen jullie mee?

Maandag 27 juni

Helaas was het vandaag slecht weer en zijn we genoodzaakt om binnen te spelen. Gelukkig is dit geen probleem, want we hebben genoeg ruimte bij SV Someren! Ons sportprogramma hebben we aangepast en we hebben de muziek uit de boksen laten knallen! De stoelen stonden klaar voor de stoelendans en de muziek werd afgespeeld! Als de muziek stopt moest je zorgen dat je zo snel mogelijk op een stoel zit! Ben je de laatste & heb je geen stoel? Dan mag jij een stoel uitkiezen en mag je de rest aanmoedigen & meedansen op de muziek!

Dinsdag 28 juni

Vandaag speelde we het spel Hit & Run. Dit lijkt een beetje op honkbal! Wij hebben de groep in tweeën verdeeld en hadden één slagpartij en één veldpartij en de battle kon beginnen. De slagpartij mocht beginnen met slaan met het tennisracket tegen de tennisbal. Je moest zorgen dat je in een hoepel stond als de bal gebrand werd! Als je buiten de hoepel staat en de bal lag bij de brander, dan ben je uit en gaat er een pion om! Bij drie pionnen om werd er gewisseld!

Woensdag 29 juni

Vandaag stond er een super toffe activiteit op de planning bij Sportstuif Asten, namelijk de Piraten escaperoom! De kinderen ontvingen een brief van Piraat William, die hulp vroeg bij het zoeken naar de schat! Gelukkig wilde iedereen piraat William wel helpen!

Alle kinderen werden omgetoverd tot echte piraatjes met een heus ooglapje en vervolgens kon de escaperoom beginnen. Er werd touwgetrokken, er werden raadsels opgelost, er werd met kogels gegooid & er werd samengewerkt om niet in het water te vallen!

Uiteindelijk heeft iedere piraat de schat gevonden & hier heerlijk van kunnen snoepen! Op het einde hebben we nog heerlijk met wat water gespeeld!

  

Donderdag 30 juni

Vandaag was het weer lekker warm buiten en konden we dus heerlijk met water spelen. We hadden vandaag weer twee activiteiten: 1 bekertjes doorgeven & bekertjes water halen. De groep werd verdeeld in groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 8. Vervolgens konden de battles beginnen! Je moest ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk water in de emmer kwam. Enkele keren leidde dit tot hilarische taferelen omdat het water over jezelf heen ging i.p.v. in de emmer!

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches