Zeer enthousiast team. Ondernemen veel met de kinderen waarbij beweging centraal staat.

Leon Leon
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Steen papier schaar estafette, knotshockey en diamantenroof in week 11-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 11.

Maandag: 15 maart

De dag zijn we weer begonnen bij Sportstuif Someren. We hebben eerst wat boterhammen gegeten en wat gekleurd en vervolgens hebben we verstoppertje gespeeld. Rond 3 uur zijn wij naar Sportstuif Asten gegaan en hier hebben we een echte estafette run gedaan over verschillende obstakels. Zo moesten we over een plank heen, koprollen maken en vooral heel snel terugrennen! Helaas begon het toen heel hard te regenen en moesten we snel naar binnen toe. Binnen hebben we nog verschillende rondes stoelendans gespeeld! Heerlijk dansend de week in!

Dinsdag 16 maart

Vandaag hebben Mink en Shauny de kinderen opgehaald bij de Mariaschool in Someren. Vandaag stond het spel steen,papier schaar estafette op de planning. Een spel dat altijd erg in trek is bij de kinderen! Helaas kwam het vandaag ook weer met bakken uit de lucht, maar dit spel konden we gelukkig ook binnen spelen!

Bij dit spel worden er 2 teams gemaakt, waarbij deze vervolgens tegenover elkaar gaan staan. Team 1 gaat aan de ene kant van de hoepel staan en team 2 gaat daar tegenover staan. Vervolgens springt van ieder team 1 kind naar voren totdat ze elkaar tegen komen. Op dat moment word het spelletje steen-papier-schaar gespeeld. Wint het kind van team 1, dan sluit het kind van team 2 achteraan bij zijn/haar team. Vervolgens springt het team van team 1 verder totdat hij/zij weer iemand tegen komt. Mocht het kind van team 1 bij het startpunt van team 2 belanden, dan krijgt team 1 een punt en begint het spel weer van voor af aan.

Woensdag 17 maart

Wat een heerlijke woensdagmiddagactiviteit was het toch weer op 17 maart! 

Na een gezamenlijke sportieve warming-up, hebben we 3 teams gemaakt voor het enige echte knotshockey toernooi! Terwijl de twee teams op het veld tegen elkaar aan het strijden waren, was team 3 verschillende tikspellen aan het spelen met juffrouw Jennemieke! Uiteindelijk hadden we een finale, waarbij er zelfs penalty's moesten worden genomen om uiteindelijk tot een winnaar te komen! 

Een heerlijk uurtje met veel knotshockey en plezier! Hopelijk zien we jullie terug op woensdag 31 maart. Dan gaan we Boksen bij Sportstuif Someren! 

Wil je je nog opgeven? Doe dat dan snel via: https://samenbijsportstuif.nl/woensdagmiddag-activiteiten

Donderdag 18 maart

Sportstuif Someren is vandaag op bezoek geweest bij Sportstuif Asten. Eerst hebben de kinderen lekker vrij kunnen spelen. Toen alle kinderen gearriveerd waren, hebben we wat fruit gegeten. Na het fruit eten zijn we met alle kinderen naar buiten gegaan. Vandaag stond het spel diamantenroof op de planning! Een snel en behendig spel, waarbij de tikkers goed op moeten letten. Er zijn 3 vakken gemaakt, waarbij in de 2 buitenste vakken spullen liggen en 1 of meerdere tikkers. Alle kinderen staan om de vakken heen in hun eigen hoepel. Als het spel begint moeten de kinderen die in de hoepels staan, zoveel mogelijk spullen uit het vak van de tikker pakken, zonder dat ze getikt worden. Lukt dit? Dan mogen ze die spullen in hun eigen hoepel leggen! Het leuke aan dit spel is dat er verschillende varianten mee gespeeld kunnen worden. Zo kun je dit spel individueel spelen, maar de teams kunnen ook samenwerken!

Vrijdag 19 maart

Weet jij al wat wij elke dag doen bij Sportstuif Someren? Iedere dag staat er een leuke en sportieve activiteit op de planning. Met het maken van ons programma houden wij rekening met de leeftijden en interesses van de kinderen. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat ieder kind vooral doet wat hij/zij leuk vindt! Wil je meer weten klik dan hier om te weten wat uw kind doet tijdens een middag bij Sportstuif Someren!

 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches