Super leuke BSO voor de kinderen, kinderen zijn lekker actief bezig. Medewerkers zijn enthousiast met oog voor elk kind

Janne Janne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stand in de mand, flipperkast en hindernisparcours in week 10-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 10.

Maandag: 8 maart

Vandaag heeft Sportstuif Someren een nieuwe activiteit bedacht voor de gemeente Someren! Het is namelijk over een aantal weekjes alweer Pasen en daar hoort paaseieren zoeken bij! Doe jij ook mee?!

Wie o Wie vindt een van de 10 speciale Sportstuif Paaseieren die verstopt zijn in gemeente Someren (Someren-Eind, Someren-Heide, Lierop) en maakt kans op hele leuke prijzen! Heb jij één speciaal Sportstuif Paasei gevonden, deel de locatie + selfie met het Sportstuif Paasei via een bericht op deze Facebookpagina. Neem het Sportstuif Paasei mee naar huis en wij zullen via een privé bericht contact met je opnemen!

De paaseieren zullen vanaf zaterdagmiddag 27 maart te vinden zijn!

https://samenbijsportstuif.nl/paaseierenjacht-someren

Dinsdag 9 maart

Het is alweer dinsdag en vandaag zijn wij een dagje op bezoek bij Sportstuif Asten! Hier hebben we het spel: ‘Stand in de mand en de bal is voor … ‘ gespeeld. Dit spelletje werd vroeger al veel op de schoolpleinen gespeeld en is nu nog steeds erg populair bij de kinderen.

Een iemand heeft de bal in de handen en zegt: ’Stand in de mand en de bal is voor …’ en dan roept hij/zij heel hard een naam. Alle andere kinderen rennen heel hard weg. Is jouw naam genoemd? Dan probeer je zo snel als je kunt de bal te pakken en als je die hebt roep je heel hard STOP! Alle kinderen moeten nu stoppen met rennen en maken een poortje van hun benen. Diegene met de bal mag nu 3 stappen zetten en probeert vervolgens de bal door een poortje heen te rollen. Lukt dit? Dan krijgt diegene een opdracht. Lukt het niet? Dan mag diegene de bal omhoog gooien en roept weer: ‘Stand in de mand en de bal is voor …. ‘.

Woensdag 10 maart

Vandaag was er weer een nieuwe woensdagmiddagactiviteit bij onze buren Sportstuif Asten. Hierbij waren er ongeveer 25 kinderen aanwezig en er werd flink gebokst. Naast het boksen zijn er ook superbal en tikspelletjes gespeeld! De kinderen hebben verschillende technieken van het boksen geleerd, maar daarnaast hebben ze ook geleerd zich staande te houden!

Volgende week (17 maart) is er weer een nieuwe woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Someren. We hebben dan een knotshockey toernooi! Jullie kunnen je nog inschrijven via: https://samenbijsportstuif.nl/woensdagmiddag-activiteiten

Donderdag 11 maart

Sportstuif Someren is de dag op tijd begonnen. Wij hebben boterhammen gegeten en toen hebben we enkele spelletjes gespeeld. Vervolgens zijn wij naar de Mariaschool in Someren gereden waar we nog 2 kindjes op hebben gehaald. Toen zijn we doorgereden naar de Ranonkel en daar hebben we ook nog enkele kinderen opgehaald! Bij SV Someren hebben we eerst lekker buiten gespeeld en toen het laatste kindje met de taxi bij Sportstuif was, zijn we begonnen met fruit eten.

Na het fruit eten hebben we maar liefst 3 verschillende spelletjes gespeeld. We zijn gestart met tikkertje om vervolgens warm genoeg te zijn voor het volgende spel en dat was flipperkast! Bij flipperkast staan alle kinderen in een kring en draaien zich 180 graden om. Vervolgens staat er 1 iemand in het midden. De andere kinderen proberen diegene in het midden af te gooien, terwijl dat ze omgedraaid staan! Ze moeten dus via de benen proberen te gooien! Na het spelletje flipperkast hebben we afgesloten met hoepeldans! Wat een leuke Sportstuif dag bij Sportstuif Someren.  

Vrijdag 12 maart

Toen alle kinderen bij Sportstuif Someren en Sportstuif Asten gearriveerd waren, zijn we naar Sportstuif Deurne toegereden. Hier hebben we wat boterhammetjes gegeten en vervolgens zijn we gaan spelen in de zaal. In de zaal hebben we gebasketbald, gevoetbald en ook veel met de blokken gespeeld. Vervolgens zijn we teruggereden naar Sportstuif Asten. Hier hebben we nog een echt hindernisparcours gedaan en de dag hebben we afgesloten met bingo! Wij kijken uit naar volgende week!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches