Sportstuif is een sportieve BSO in Someren, een aanwinst. Geschoold HBO personeel maken een leuk sportief programma, waardoor kinderen op speelse wijze bewegen. Samen hebben zij veel plezier

Louise Louise
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Spelen met water, stand in de mand in week 23-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 23.

Maandag 7 juni

Vandaag hebben we weer heerlijk buiten fruit kunnen eten. Vandaag stond het spel ‘Stand in de mand’ op de planning! Bij dit spelletje heeft één iemand de bal in de hand en die roept heel hard: ‘Stand in de mand en de bal is voor …. ‘. Vervolgens moet diegene die zijn/haar naam hoort de bal pakken en heel hard STOP roepen! Vervolgens zet hij/zij 3 stappen en probeert de bal door de poortjes van de andere spelers te rollen. De andere kinderen waren in de tussentijd namelijk weggerend. Is dit gelukt? Dan mag diegene bij wie de bal door het poortje is gegaan de bal pakken en beginnen we weer van voren af aan!

Dinsdag 8 juni

Vandaag zijn we met Sportstuif Someren naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben we weer een heel tof spel gespeeld! Er waren verschillende jagers en die moesten de kinderen afgooien! De kinderen in het veld moesten proberen om de bal te ontwijken. Raakte de bal hen toch? Dan moesten ze even langs de kant staan. Voor de spelers in het veld was er een dubbeltaak. Schoot of gooide je de bal langs de keeper af in de goal, dan mocht iedereen weer het veld in!

  

Woensdag 9 juni

Vandaag stond er weer een leuke woensdagmiddagactiviteit op de planning! Het was weer warm weer en dus hebben we veel spelletjes met water gedaan! Zo hebben we superbal en sponstikkertje gedaan. Vervolgens hebben we even gerust met een lekker ijsje. Ook hebben we nog flessenvoetbal gespeeld en hebben we de warme middag afgesloten met een watergevecht! Een heerlijke woensdag!

Donderdag 10 juni

Vandaag scheen de zon weer goed en hebben we lekker veel buiten gespeeld! Vandaag stond de welbekende steen papier schaar estafette op de planning! De kinderen vinden dit altijd een leuke activiteit. De groep wordt in tweeën gesplitst en iedere groep maakt één rij. Vervolgens mogen de eerste starten. Zij springen van hoepel naar hoepel tot ze elkaar tegen komen. Als ze elkaar tegen komen wordt er steen,papier, schaar gespeeld. De winnaar gaat verder met springen en de verliezer stapt uit. Als dit gebeurd is, mag de eerste van het verliezende team weer springen. Je krijgt als team een punt wanneer je aan de overkant bent geraakt! 

Vervolgens hebben we lekker veel buitengespeeld en hebben we nog met waterpistooltjes gespeeld.

Vrijdag 11 juni

Wist je dat wij bij Sportstuif ook andere activiteiten organiseren. Zo heeft Sportstuif Someren een fietstocht speurtocht georganiseerd! Doe jij ook mee? Meer informatie vind je hier!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches