Super leuke BSO voor de kinderen, kinderen zijn lekker actief bezig. Medewerkers zijn enthousiast met oog voor elk kind

Janne Janne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speeltuinen, chinese muur en voetbalbowlen in week 27-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 27.

Maandag 5 juli

Vanmiddag hebben we eerst lekker wat fruit gegeten. Vervolgens zijn we de auto in gestapt, want we gingen naar een speeltuintje toe! Hier hebben we heerlijk geschommeld, geklommen, zijn we van de glijbaan afgegaan en hebben we vooral veel plezier gehad! Een leuk begin van de week!

Dinsdag 6 juli

Vandaag zijn we met Sportstuif Someren naar Sportstuif Asten gegaan. Vandaag stond het grote safarispel op de planning. Er waren in het veld 4 hoeken gemaakt. In drie van de vier hoeken stond een team met een dierennaam, bijvoorbeeld de Leeuwen. Als de naam van de leeuwen door de tikker in het midden werd genoemd, moest de leeuwen naar het lege vak zien te komen, zonder getikt te worden. Lukt dit niet? Dan mag je de tikker in het midden helpen! Welk dier blijft het langste over?

Woensdag 7 juli

Vandaag stond in de middag  de woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Someren op de planning! We hebben vandaag verschillende spelletjes gespeeld. We zijn gestart met enkele tikspelletjes zoals eilandtikkertje. Vervolgens hebben we nog verschillende voetbalspelletjes gespeeld en hebben we zelfs voetbalbowlen gespeeld. Tussendoor hebben we heerlijk genoten van een ijsje!  

  

Donderdag 8 juli

Vandaag hebben we maar liefst twee spelletjes gespeeld. We zijn gestart met ‘De Chinese muur’. Dit is een tikspel, waarbij je veilig aan de overkant probeert te komen. Lukt dit niet? Dan moet je in de muur staan. Hierdoor wordt het speelveld voor de overige kinderen wat kleiner en dus wat moeilijker. Vervolgens hebben we de middag afgesloten door middel van een voetbalpartij in de pannakooi.

  

Vrijdag 9 juli

Vandaag zijn we samen met Sportstuif Asten naar de Speuldries in Deurne geweest. De Speuldries is een grote speeltuin waar van alles te beleven valt. Zo zijn er twee grote glijbanen, genoeg klauterbanen, een kabelbaan, een draaimolen, een trampoline en nog veel meer! Wij hebben hier heerlijk gespeeld!

Wisten jullie dat wij ook nog medewerkers zoeken? Ben jij op zoek naar een combinatiefunctie van buurtsportcoach en pedagogische medewerker? Wij zijn op zoek naar nieuwe kandidaten neem een kijkje op onze website en klik op vacatures



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches