Een super leuke BSO waar iedereen op zijn eigen niveau kan sporten!

Wesley Wesley
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sociaalbal, Kidsplaza & trefbal in week 27-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 27 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Sociaalbal

- Kidsplaza

- Trefbal

Lezen jullie mee?

Maandag 4 juli

Vandaag was het heerlijk weer en hebben we natuurlijk de gehele dag buiten gespeeld! Ook stond er nog een leuk spel op het programma namelijk: Sociaalbal. Dit spel werkt als volgt:

Er is een tikker in het spel. Hij/zij probeert de kinderen te tikken. De overige kinderen hebben één bal. Als je de bal in de handen hebt, mag je niet getikt worden! Door middel van overgooien & samenwerken proberen alle kinderen ‘vrij’ te blijven. Ben je toch getikt? Dan maak je van je benen een poortje en mag een andere speler eronderdoor kruipen. Dan mag je weer meedoen met het spel!

Dinsdag 5 juli

Onze vestiging is gelegen bij SV Someren en hier wordt voornamelijk veel gevoetbald! Vandaag lieten wij ook zien dat wij goed konden voetballen door middel van het spel pionvoetbal! Iedereen had een eigen pion die hij/zij moest verdedigen! Tegelijkertijd mocht je ook mee het veld in om bij de anderen de pion om te krijgen door middel van de bal te schoppen! Na enkele rondes hebben we de groep ook nog in tweeën verdeeld zodat de ouderen & de jongeren meer uitdaging hadden tegen leeftijdsgenoten !

  

Woensdag 6 juli

Na de boterhammen zijn wij de auto in gestapt, want ….. We gingen vandaag naar Kidsplaza in Helmond! ! We hebben hier verschillende spelletjes gespeeld zoals tikkertje & verstoppertje! Halverwege de middag kwam mascotte Timboe met ons dansen en mochten we op de foto! Na een intensieve middag vol speelplezier reden we terug naar Someren!

  

Donderdag 7 juli

Vandaag stonden er natuurlijk weer twee spellen op de planning. Met groep 1 t/m 3 speelden we 10 tellen in de rimboe & met groep 4 t/m 8 speelden we trefbal! Naderhand kreeg iedereen een lekker koekje en was het tijd om vrij te spelen! Vandaag was Roy voor het eerst bij onze vestiging! Roy doet zelf aan voetballen & dat valt natuurlijk erg in de smaak bij onze kids! Er zijn dan ook vele voetbalpartijtjes gespeeld in de loop van de middag!

Vrijdag 8 juli

Vandaag alweer de laatste dag van de week bij onze buitenschoolse sportieve opvang. De zon was weer lekker aanwezig, dus eerst hebben we alle kinderen goed ingesmeerd. Omdat het zo lekker warm was hebben wij een activiteit voorbereid waardoor de kinderen lekker konden afkoelen, namelijk... Sponzen obstakelrun! Over ons terein hebben we een heel parcour met obstakels opgebouwd. Vervolgens werden er twee teams gemaakt. Deze twee teams hebben tegen elkaar gestreden. Welke team heeft het meeste water verzameld? De kinderen deden superfanatiek mee! Erg leuk om te zien! 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches