Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8๐Ÿ˜ƒ.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Shuttle run, zandbos & Boompje verwisselen in week 3 - 2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 3 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Shuttle run

- Zandbos

- Boompje verwisselen

Lezen jullie mee?

Maandag 17 januari

Vandaag stond wederom de gehele middag in het teken van buiten spelen! We hebben dan ook verschillende activiteiten gedaan. We zijn gestart met knotshockey tikkertje. Dit spel had Shauny verzonnen & de tikkers waren onbekend. Daarom moest je heel goed opletten bij dit spel.

Vervolgens hebben we een wedstrijdje knotshockey gespeeld. Op het einde hebben we ook nog de shuttle run test gedaan! De muziek ging aan en je moest zorgen dat je voor de PIEP bij de lijn was! Sommige kinderen waren zelfs tot trap 12 gekomen. Echt super knap!

Dinsdag 18 januari

Vandaag stond het o zo leuke spel chinese muur tikkertje op de planning! We waren met een leuke groep en dus werden de tikkers uitgedaagd. Ook hebben we nog een variatie gedaan van chinese muur tikkertje. Hierbij hoefde de muur niet vast aan elkaar te zitten, maar mochten ze op de lijn bewegen. Op deze manier mochten ze de tikkers helpen!

Woensdag 19 januari

Vandaag zijn we op bezoek geweest bij Sportstuif Asten! Hier hebben we eerst lekker onze boterhammen gegeten. Vervolgens zijn we creatief aan de slag gegaan met de glitterpennen. Hiermee hebben we de mooiste creaties gemaakt. Ook werden de gezelschapspelletjes uit de kast getrokken en waren Uno en Stratego de favoriet. Natuurlijk zijn we ook naar buiten gegaan. Vandaag speelden we het spel: ‘omgekeerd verstoppertje’. Iedereen kwam een keer aan de beurt om te gaan verstoppen. Als je de zoeker was moest je de verstopper gaan zoeken. Had je hem/haar gevonden, dan moest je er zo stil mogelijk bij gaan zitten!

Donderdag 20 januari

Vandaag was het een studiedag bij de Mariaschool. We zijn in de ochtend & begin middag naar het zandbos gegaan. Hier hebben we heerlijk gespeeld op de toestellen en tussen de bomen!

In de middag kwamen ook de kinderen van de andere scholen! Na het fruit eten zijn we gestart met het spel! Vandaag stond het spel boompje verwisselen op de planning! Iedereen mocht een plek uitzoeken in een hoepel op twee kinderen na. Eén kind was de tikker en de andere was de renner. Als de renner achter iemand ging staan die in een hoepel stond, moest die eerste persoon zo snel mogelijk wegrennen, zonder dat hij/zij getikt werd! 

Vrijdag 21 januari

Wisten jullie dat wij bij bijna iedere school in de gemeente Someren kinderen ophalen? Momenteel komen kinderen van verschillende scholen naar ons toe. Deze kinderen volgen les op de RK Mariaschool, OBS de Ranonkel, BS Leerrijk, BS Sint-Jozef en bij BS de Vonder. Zitten uw kinderen op een andere school zoals bijvoorbeeld BS 'T Rendal, BS de Diamant of bij SBO de Brigantijn. Geen probleem! Wij komen ook graag bij deze scholen langs๐Ÿ˜Š



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches