Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Marijn Marijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Shuttle run, sport en spel en hoepel gooien in week 25-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 25.

Maandag 21 juni

Vandaag hadden we weer een sportieve dag bij Sportstuif Someren. Nadat we wat fruit hadden gegeten zijn we lekker naar buiten gegaan. Hier zijn we gestart met de Shuttle run test als warming-up. Na de warming-up hebben we enkele keren het spel ‘Hoepelpong’ gespeeld. Hierbij is het de bedoeling dat je vanaf jouw kant van het veld in de hoepel van het andere team gooit. Bij wie zijn de hoepels als eerste weg?

Dinsdag 22 juni

Vandaag zijn we met Sportstuif Someren naar Sportstuif Asten gegaan. Het was droog, maar niet meer zo warm als vorige week. Vandaag stond hier de shuttle run test op de planning! Alle kinderen deden mee. Voor sommigen was dit ook de eerste keer dat ze deze shuttle run gingen rennen. Uiteindelijk bleef er één iemand over en die was tot trap 11 gekomen! Super knap. De rest van de middag hebben we heerlijk buiten gespeeld.

Woensdag 23 juni

Vandaag stond in de middag  de woensdagmiddagactiviteit bij Sportstuif Someren op de planning! Vandaag hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Zo hebben we tikspelletjes en verstopspelletjes gespeeld. En hebben we gedanst tijdens de hoepeldans. Op het einde hebben we de sportieve middag afgesloten met knakworsttikkertje!  

    

Donderdag 24 juni

Vandaag hebben we een nieuw zelfbedacht spel van Wesley geprobeerd! Vandaag gingen we hoepel gooien. Omstebeurt mochten de kinderen hun hoepel zo ver mogelijk proberen te gooien. Als je over het net van de pannakooi gooide, was je de ultieme Hoepel King of Queen. We hebben veel hoepels voorbij zien vliegen en sommigen belandden zelfs in de voetbalgoal!

Vrijdag 25 juni

Wisten jullie dat we bij Sportstuif Someren om de week een toffe woensdagmiddag activiteit organiseren? Op 7 juli om 14.00 uur staat de volgende gepland! Wil je ook meedoen? Meld je dan nog aan via https://www.leefsomeren.nl/SportCultuurImpuls/CoursePage/Details/3034?rc=s . Hopelijk zien we jou dan ook !



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches