Een super leuke BSO waar iedereen op zijn eigen niveau kan sporten!

Wesley Wesley
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pionvoetbal, ultimate frisbee & mega twister in week 44 - 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 44.

Maandag 1 november

De herfst is echt begonnen. Het waaide namelijk vandaag best wel hard, maar gelukkig brak ook regelmatig het zonnetje door😊. We hebben vandaag dan ook heerlijk buiten kunnen spelen. Vandaag hebben we ultimate frisbee gespeeld. We hadden eerst twee teams gemaakt en vervolgens moesten we proberen de frisbee te vangen in het vak van het andere team! Ook hebben we vandaag nog verschillende tikspelletjes gespeeld en hebben we geloomed!

  

Dinsdag 2 november

Vandaag regende het tussendoor enkele keren, maar gelukkig konden we toch lekker naar buiten toe! Vandaag hebben we knakworsttikkertje gespeeld & hebben we penaltys geschoten. Als je een penalty scoorde mocht jij gaan keepen! Hierdoor kreeg je steeds een wisseling in de keeper en had iedereen evenveel kans! Ook hebben we vandaag heerlijk in het speeltuintje van SV Someren gespeeld!

Woensdag 3 november

Vandaag was er een woensdagmiddagactiviteit in Asten. Na de boterhammen zijn we dan ook naar buiten toe gegaan & hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Zo hebben we touwgetrokken, tikspelletjes gespeeld & hebben we mega twister gedaan! Ook hebben we vandaag geloomed & veel gezelschapspelletjes gespeeld!

Donderdag 4 november

Vandaag was het weer lekker druk bij Sportstuif Someren! We hebben dan ook de hele middag lekker buiten gespeeld! Ook stond er natuurlijk een activiteit op de planning. Vandaag hebben we pionvoetbal gespeeld! Twaalf kinderen kregen een pion en mochten een plekje uitzoeken in het veld! Als jouw pion omgeschoten werd door de bal, moest je jouw pion oppakken en mocht je die geven aan één van de wissels. Op het einde hebben we ook nog een variant gespeeld. Hierbij werd de score bijgehouden en moest je ervoor zorgen dat jouw pion zo min mogelijk werd omgeschoten!

    

Vrijdag 5 november

Komen jullie ook meedoen met onze gratis activiteiten in november en december? De eerste activiteit staat woensdag alweer op de planning! Meld je snel aan via:

https://samenbijsportstuif.nl/woensdagactiviteit



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches