Eindelijk Sportstuif in Someren! Veel kinderen kennen Sportstuif al van de gymlessen en de leuke evenementen en nu kan er eindelijk ook gesport worden bij Sportstuif na school op een erg mooie locatie.

Niels Niels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pasen, mens erger je niet en speeltuin de Speuldries in week 14-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 14.

Maandag 5 april

Vandaag was het 2e paasdag! Hopelijk heeft iedereen lekker veel eitjes gezocht en opgegeten en kunnen we er weer tegenaan na het weekend😊

Dinsdag 6 april

Vandaag zijn we weer naar Sportstuif Asten toe gegaan! Het weer zat vandaag helaas niet mee. Veel sneeuw, regen en hagel, maar toch wisten we een droog momentje te vinden. Onze stagiaires Mink & Björn hadden over de velden paaseieren verstopt en alle kinderen mochten deze gaan zoeken! Pas toen alle eitjes gevonden waren kreeg iedereen een eitje die ze zelf lekker mochten opeten!

Woensdag 7 april

Deze woensdag stond er weer een nieuwe woensdagmiddagactiviteit op de planning. We zijn bij Asten gestart met oneindigheidtikkertje! Vervolgens hebben we enkele potjes trefbal gespeeld, waarbij de teams erg gelijkwaardig waren. Dit zorgde voor vele mooie spelsituaties. Na de enkele potjes trefbal, zijn we ook nog gaan voetballen in de pannakooi. Ook hier ging het er fanatiek aan toe! Er zijn vele goals gemaakt. Vervolgens is de activiteit afgesloten met de parachute! De kinderen mochten eronderdoor rennen en we gingen proberen om de bal niet uit de parachute te laten vallen! Een leuke en uitdagende middag!

De volgende woensdagmiddagactiviteit is alweer op 14 april bij Sportstuif Someren! Kom jij dan ook? Meld je aan via www.samenbijsportstuif.nl

Donderdag 8 april

Samen met alle kinderen hebben we lekker wat fruit gegeten. Vandaag was dit een mix tussen paprika, komkommer en druiven! Vervolgens zijn we lekker naar buiten gegaan. Meester Wesley heeft vervolgens samen met alle kinderen het spelletje levend mens erger je niet gespeeld. Er werd fanatiek meegedaan door iedereen!

Bij dit spelletje beschermt iedereen zijn/haar eigen poortje. Gaat de bal door jouw poortje heen of wordt de pion omgegooid, dan krijgt dat team een punt. Zeker als dit spel met meerdere ballen wordt gespeeld, is het opletten geblazen! Wie wint er uiteindelijk de meeste partijtjes?

Vrijdag 9

Het zonnetje brak vandaag enkele keren weer lekker door en het was dus heerlijk weer om lekker buiten te spelen! We zijn daarom ook naar de Speuldries in Deurne toegegaan. Hier hebben we heerlijk gespeeld. We zijn van de glijbanen afgegaan, gedraaid in de molens, geklommen in de klimrekken en nog veel meer! Een heerlijk afsluiting van de week. 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches