Buitenschoolse opvang waarbij de aandacht ligt op het sport en spel plezier van een kind! ⚽️🏀🏈

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Noodopvang Sportstuif Someren - Week 2 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 2 .

Maandag: 11 januari

Sportstuif heeft op maandag een nieuwe actie gemaakt! Met deze actie kun je een hele toffe prijs winnen, namelijk een echte Sportstuif trui en daarbij een 10 rittenkaart voor We-Jump in Helmond! Willen jullie ook kans maken op deze prijs? Neem dan een kijkje op de facebook pagina van Sportstuif Someren via https://www.facebook.com/SportstuifSomeren.

Dinsdag 12 januari

Op dinsdag heeft Sportstuif weer geholpen bij de noodopvang van de Mariaschool. Vandaag hebben we weer buiten verschillende leuke sport spellen gespeeld. Het weer zat mee en af en toe brak zelfs het zonnetje door! Met de kleuters hebben we schipper mag ik over varen en eilandtikkertje gespeeld. Alle kinderen kenden het liedje al heel goed, dus er werd flink gezongen op het plein. Met groep 3 t/m 8 hebben we knotshockey gespeeld. Knotshockey is een vorm van hockey alleen met een zachte stick en bal. Hierdoor kan de bal alle kanten op stuiteren. We hebben een toernooi vorm gespeeld, waardoor de kinderen vooral veel konden bewegen!

Woensdag 13 januari

Op woensdag heeft Sportstuif Someren weer geholpen bij de noodopvang van de Mariaschool. Wij hebben hier weer lekker buiten kunnen sporten! Vandaag heeft Sportstuif Someren met de kleuters slingertikkertje gespeeld. De kinderen moesten hierbij heel goed samenwerken om alle kinderen te kunnen tikken! Wij hebben dit spelletje vandaag vaker gepeeld, omdat alle kinderen het zó leuk vonden! Met groep 3 t/m 8 heeft Sportstuif Someren eerst het haasje gespeeld. Bij ‘Het Haasje’ moeten alle kinderen samenwerken om 1 kind (het haasje) af te gooien met de bal! Soms waren er wel 2 ballen in het spel en moest het haasje heel erg goed opletten! Bij het spel Ratten en Raven moesten de kinderen goed luisteren naar het verhaal van Shauny. Als Shauny Ratten of Raven zei moesten de kinderen wegrennen of snel de ander tikken!

In de middag verzorgde Sportstuif Someren weer noodopvang. Sportstuif Deurne is vandaag bij Sportstuif Someren op bezoek geweest. We zijn gestart met het lopen van de speurtocht in de gemeente Someren. De kinderen hebben samen met Marijn en Shauny alle opdrachten uitgevoerd en goed gepuzzeld naar het woord! Vervolgens zijn we weer terug naar Sportstuif Someren gegaan en hier hebben we nog de hele middag buiten gespeeld. We hebben knotshockey gespeeld en vooral heel veel gevoetbald. Als kers op de taart mochten de jongens ook nog meedoen met het partij spel van de mini’s van SV Someren! Al met al een super leuke en vooral sportieve dag!

Donderdag 14 januari

Vandaag waren we weer bij de Mariaschool in Someren. Sportstuif Someren en Leef!Someren hebben vandaag bij de kleuters de omgekeerde hoepeldans en knakworsttikkertje gespeeld! Bij knakworsttikkertje moet je als je getikt bent met je armen gespreid gaan staan. Je kunt vrijkomen door 2 andere kinderen. Kind 1 tikt de ene arm aan en zegt knak en dan komt kind 2 en die tikt de overige arm aan en zegt worst. De kinderen vinden dit meestal heel erg leuk! Met de omgekeerde hoepeldans moet je met zoveel mogelijk kinderen in een hoepel komen te staan en tussendoor wordt er natuurlijk flink gedanst. Bij de groepen 3 t/m 8 hebben we verschillende tikspelletjes gespeeld zoals vaktikkertje, knakworsttikkertje en slingertikkertje en daarnaast hebben wij ook voethonkbal op het plein gespeeld.

Sportstuif Someren heeft daarnaast vandaag ook de prijs gebracht naar de eerste deelnemer van de speurtocht in de gemeente Someren die het goede antwoord had doorgegeven! Jurre was de allereerste sportieveling die de speurtocht had gelopen en daarnaast het goede woord door had gegeven. Jurre kreeg van Sportstuif Someren de prijs om met 10 vrienden te komen lasergamen bij Sportstuif Someren! Hoe tof is dat!

 Vrijdag 15 januari

Vandaag heeft Sportstuif Someren de nieuwe woensdagmiddagactiviteit gelanceerd! Op woensdag 27 januari staat er een hele toffe activiteit op de planning. In samenwerking met SV Someren wordt er een echte voetbal clinic gegeven. De clinic staat onder begeleiding van Ivo Veltrop, hoofdtrainer van SV Someren/NWC vrouwen 1. Alle kinderen uit de gemeente Someren kunnen zich aanmelden voor deze gave activiteit via https://samenbijsportstuif.nl/LeefModule/Details/17911. Meld je snel aan want vol = vol!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches