Een sportieve BSO op een toplocatie bij SV Someren. Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven, waarbij de begeleiders oog hebben voor elk kind.

Peter Peter
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Mastermind, safarispel en voethonkbal in week 21- 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 21.

Dinsdag 25 mei

Helaas is het vandaag niet zo’n goed weer, maar toch kunnen we lekker naar buiten om te sporten tussen de regendruppels door. Vandaag stond het safari spel op de planning! Hierbij werden de kinderen in groepen gedeeld. Elke groep stond in een hoek en waren een dierensoort bijv. de olifanten. In het midden staat een tikker en er is 1 vak leeg. Wesley riep een dierensoort en die dieren moesten dan proberen om naar het lege vak te komen, zonder getikt te worden! Werd je toch getikt? Dan kon je de tikker helpen om andere kinderen af te tikken!

Woensdag 26 mei

Vandaag stond er weer een leuke woensdagmiddagactiviteit op de planning! Vandaag zijn we gestart met kat en muis tikkertje. Vervolgens hebben we verschillende varianten hierop gespeeld. Nadat we warm waren zijn we gestart met Mastermind. We moesten als een team samenwerken om de code te kraken! Dit werd gedaan middels opdrachten. Bijv. als de kinderen als code 1234 wilden invoeren, dan moesten de kinderen eerst opdracht 1 voltooien dan opdracht 2 etc. Vervolgens kregen ze van Shauny te horen welke cijfers er goed waren en welke er op de goede plaats stond! Op deze manier konden de kinderen middels de sportopdrachten de code kraken!

   

Donderdag 27 mei

Op donderdag stond voethonkbal op de planning! De kinderen werden verdeeld in twee teams, één veldpartij en één slagpartij. De slagpartij mocht de bal in het veld trappen en vervolgens moesten ze via de honken weer terug naar het thuispunt komen. Is dat gelukt? Dan krijgen ze een punt. Als loper moet je goed opletten, want als de bal in de goal is geschoten en als je niet in een hoepel staat, dan ben je af en krijgt jouw team een strafpunt. Bij drie strafpunten wordt er gewisseld. Als veldpartij moet je proberen om de bal zo snel mogelijk in de goal te krijgen! Het was een spannende partij.

  

Vrijdag 28 mei

Vandaag was het heerlijk weer. Het zonnetje scheen en we zijn vandaag lekker veel naar buiten toe gegaan! We naar de speeltuin in Someren geweest. Hier hebben we geschommeld en zijn we van de kabelbaan gegaan. Vervolgens zijn we naar Sportstuif Helmond gegaan. Hier hebben we lekker de hele middag buiten gespeeld en hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Zo hebben we gelongboard, gevoetbald en hebben we verschillende gezelschapspelletjes buiten gespeeld. Ook hebben we tikspelletjes gespeeld. Het was een heerlijke vrijdagmiddag!

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches