Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Maisdoolhof, trefbal en lieveheersbeesttikkertje in week 37-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 37.

Maandag 13 september

Vandaag stond er lieveheersbeesttikkertje op de planning! Een heel leuk spel, waarbij er regelmatig gelachen wordt.

Er is één tikker. Wordt je getikt door de tikker, dan ga je met je rug op de grond liggen met de benen en armen omhoog. Als een van jouw medespelers jou omdraait, dan mag je weer meedoen!

Dinsdag 14 september

Vanmiddag zijn wij naar Sportstuif Asten gegaan. Vandaag hebben we hier gelasergamed! Er werden eerst verschillende teams gemaakt. Vervolgens gingen alle teams tegen elkaar spelen. Het was goed opletten of je niet stiekem werd afgeschoten!

  

Woensdag 15 september

Vandaag hebben we een heel gaaf uitje gehad. Na de boterhammen zijn we in de auto gestapt, want vandaag gingen we naar het maisdoolhof! We hebben één uur gezocht naar de verschillende dieren die verstopt zaten in het doolhof. Als we een dier hadden gevonden moesten we een opdracht doen. Na het maisdoolhof mochten we ook nog een cadeautje uitzoeken. Als kers op de taart mochten we ook nog in de boerderij spelen! Hier stond een heel groot rek waar er in geklommen, geklauterd en gegleden kon worden! De dag hebben we afgesloten met een lekker ijsje en ranja! Een heerlijke dag bij de brandevoortste hoeve.  

    

Donderdag 16 september

Gelukkig was het weer droog weer en konden we vandaag heerlijk buiten spelen. Vandaag stond het spel trefbal op de planning. Altijd een leuk spel, waarbij iedereen goed kan meedoen! Er werden twee teams gemaakt en we hebben verschillende varianten van trefbal gespeeld. Zo speelden we mét en zonder vangbal, twee is teveel en moesten de pionnen worden omgegooid! Het was weer een heerlijke Sportstuif middag!

  

Vrijdag 17 september

Vandaag stond er naast de BSO een andere activiteit op de planning!

In februari had Sportstuif een grote speurtocht georganiseerd in de gemeente Someren. De winnaar van deze speurtocht had een waardebon gekregen. Deze waardebon mocht hij inleveren en dit is vandaag gebeurd. Samen met 10 vrienden hebben ze gelasergamed bij Sportstuif Someren. Ook hebben we cake gegeten en gevoetbald!

Bij de BSO hebben we Mastermind gespeeld. De kinderen werden verdeeld in 2 groepen. Beide groepen moesten proberen als eerste de code te kraken! Wie heeft er als eerste de code gekraakt?

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches