Een super sportieve BSO waar elk kind zich thuis voelt.

Ted Ted
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lekker buiten spelen bij Sportstuif week 13-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 13.

Maandag 29 maart

Vandaag is Sportstuif Someren actief langs de deuren gegaan met de flyers. Het was heerlijk weer en er zijn weer genoeg flyers uitgedeeld. Heb jij ook al een flyer in de brievenbus gehad?

Dinsdag 30 maart

Vandaag zijn we weer op bezoek geweest bij Sportstuif Asten. Het was weer heerlijk weer en we zijn lekker veel naar buiten toe gegaan! Vandaag hebben we spelletjes met de ballonnen gedaan, zoals ballontrappen. Ieder kind kreeg met een elastiekje en een touwtje een ballon vast aan zijn/haar voeten. Vervolgens ging iedereen in het veld staan en mochten de kinderen vanaf het startsignaal de ballonnen van de andere kinderen kapot trappen. Wie blijft er als langste over?

Woensdag 31 maart

Woensdagmiddag activiteit 31 maart

Afgelopen woensdagmiddag was het weer zover, een nieuwe activiteit. Het zonnetje scheen en het was maar liefst 24 graden. Rond 14.00 waren alle 30 kinderen aanwezig en zijn we gestart met een gezamenlijk spel, namelijk knakworst tikkertje. Vervolgens is de groep in 2 groepen gedeeld.

De eerste groep is begonnen met boksen. De kinderen kregen van juffrouw Evelien en juffrouw Shauny verschillende bokstechnieken aangeleerd. Daarnaast werd er ook goed aan de conditie gewerkt. Na ongeveer 20/25 minuten werd er omgewisseld en is de eerste groep naar het pannaveldje gegaan. Hier gingen we trefbal spelen onder leiding van juffrouw Judy. De kinderen waren erg fanatiek en er werden verschillende pionnen omgegooid.

Op het einde is de activiteit afgesloten met de stopdans. De favoriete liedjes van de kinderen kwamen hier voorbij en als de muziek stopte moest iedereen zo stil mogelijk staan! Een geslaagde warme woensdag, waarbij er weer flink gesport is!

Op woensdag 14 april staat onze volgende activiteit op de planning. We gaan dan een trefbal en voetbaltoernooi houden bij SV Someren. Meld je nog snel aan via www.samenbijsportstuif.nl en wie weet tot dan!

 

Donderdag 1 april

Sportstuif Someren heeft vandaag weer de kinderen opgehaald bij de scholen in de gemeente Someren. Vervolgens hebben we wat fruit gegeten bij SV Someren en zijn we voor de activiteit naar Sportstuif Asten gereden waar we voetgolf gingen spelen.

De groep kinderen worden verdeeld in drie kleinere groepjes. Er zijn op het sportpark verschillende holes aangegeven met nummers. Het is de bedoeling dat je de bal bij iedere hole in zo min mogelijk beurten bij de grote oranje pion krijgt. Het eertse kind schopt tegen de bal aan. Vervolgens is het volgende kind aan de beurt om tegen de bal aan te schoppen. In hoeveel keer schieten lukt het jullie om de bal bij de grote oranje pion te krijgen? Het groepje wat uiteindelijk na alle holes het minst vaak tegen de bal aan heeft geschoten wint het spelletje!

Vrijdag 2 april

Vandaag is het alweer de vrijdag voor het paasweekend! We hebben eerst met de kinderen wat boterhammen gegeten en vervolgens zijn we met de kinderen naar een speeltuintje in Asten gegaan. Hier hebben we verschillende tik spelletjes gespeeld en bij terugkomst hebben we de tijd gehad om uit te rusten en om een mooi paasmandje te knutselen.



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches