Zeer enthousiast team. Ondernemen veel met de kinderen waarbij beweging centraal staat.

Leon Leon
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, we-jump en acrogym in week 38-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 38.

Maandag 20 september

Vandaag stond er lasergamen op de planning! Alle kids kregen een lasergun en werden in twee teams verdeeld. De kinderen mochten samen een tactiek bedenken om zo te winnen van het andere team. Na 45 minuten stond er een gelijke stand op het bord! Een super gave dag was het weer vandaag!

  

Dinsdag 21 september

Nadat we wat fruit hadden gegeten bij Sportstuif Someren, zijn we voor de activiteit naar Sportstuif Asten gegaan. Vandaag stond er acrogym op de planning! Er zijn heel wat mooie kunstjes gedaan en ook is er heel goed samengewerkt! Het was een circusachtige dinsdag!

Woensdag 22 september

Vandaag hebben we weer een tof uitje gehad. We zijn namelijk na het middageten de bus ingestapt. Vervolgens zijn we naar We-Jump in Helmond gegaan! Hier hebben alle kinderen anderhalf uur heerlijk kunnen ‘jumpen’! Toen we terug waren bij Sportstuif hebben we nog heerlijk buiten gespeeld en gevoetbald!

   

Donderdag 23 september

Vandaag hebben we Superbal gespeeld bij Sportstuif Someren! Alle kinderen staan hierbij in het veld. IEdereen mag de bal pakken en elkaar afgooien. Je mag niet lopen met de bal en het hoofd telt niet! Mocht je geraakt worden, dan loop je uit het veld en moet je goed onthouden wie jou heeft afgegooid. Gaat diegene namelijk af, dan mag je weer meedoen! 

   

Vrijdag 24 september

Wist je dat wij bij Sportstuif Someren ook kinderfeestjes geven? Het kinderfeestje is in te vullen naar wens, denk aan ; Lasergamen, archery tag, voetballen etc. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches