Een super sportieve BSO waar elk kind zich thuis voelt.

Ted Ted
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, Superbal en ballon trappen in week 28-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 28.

Maandag 12 juli

Nadat we wat fruit hadden gegeten zijn we fijn naar buiten toe gegaan. Vandaag stond het spelletje ‘Superbal’ op de planning! Superbal lijkt een beetje op het spelletje iemand is ‘m niemand is ‘m. Als de bal in het spel komt mag iedereen de bal pakken. Als je de bal hebt, mag je andere kinderen afgooien. Ben jijzelf afgegooid? Dan moet je goed onthouden, wie dat heeft gedaan. Vervolgens ga je langs de kant staan. Is de persoon die jou heeft afgegooid af? Dan mag jij er weer in! Wie is er uiteindelijk de winnaar?

  

Dinsdag 13 juli

Vanmiddag hadden wij een super gaaf spel gespeeld. Iedereen kreeg 1 touwtje met een ballon eraan aan zijn/haar voet. Vervolgens ging je proberen om de ballon van een ander kapot te trappen. Het was een race om op te blijven letten en zelf over te blijven! Wie blijft er als laatste over?

Ook was het vandaag de allerlaatste dag van onze stagiaire Shayenne! Shayenne bedankt voor al jouw inzet. Wij wensen jou heel veel succes toe in de toekomt!

    

Woensdag 14 juli

Vandaag was het helaas erg slecht weer. Wij gingen in de middag naar Sportstuif Asten toe! Hier hebben we binnen verschillende spelletjes gespeeld. Ook hebben we bingo gespeeld. Je kon verschillende prijsjes winnen zoals; Glowsticks, slijm, muziekoortjes en een set kaarten! Had je een valse bingo? Dan mocht je een liedje zingen!

Donderdag 15 juli

Vandaag had Wesley de laserguns meegenomen! Super gaaf natuurlijk. We hadden de kinderen in 2 groepen van 7/8 kinderen verdeeld en hadden de kantine omgebouwd tot een heus lasergame parcours. De kinderen konden schuilen achter tafels en zichzelf verstoppen achter diverse attributen. Iedere groep had een eigen kleur. Vandaag speelde we blauw tegen rood en iedereen had drie levens. Wie blijft er uiteindelijk als laatste over?!

Vrijdag 16 juli

Hebben jullie onze nieuwe vacatures al gezien? Wij zijn op zoek naar Buurtsportcoaches! Lijkt dit jouw interessant? Neem dan gerust contact met ons op via info@sportstuif.nl



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches