Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Marijn Marijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, speurtochten en speeltuinen in de meivakantie week 18/19- 2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van de meivakantie.

Het is alweer meivakantie en in de meivakantie gaan wij vaak leuke uitstapjes maken. Gelukkig kon er al weer iets meer en dus konden wij met Sportstuif Someren ertegenaan!

In de eerste week hebben we vele sportieve activiteiten gedaan. Zo zijn we op maandag naar Sportstuif Helmond toegegaan en hebben we een voetbaltoernooi gedaan! In de middag zijn we naar de leonardus speeltuin geweest. Hier was een super grote glijbaan, vele klimtoestellen, fitnesstoestellen en een kabelbaan. Op de dinsdag zijn we op bezoek geweest bij Sportstuif Asten en hebben we diverse activiteiten gedaan zoals Super mastermind & een heuse spelenkermis. Op woensdag stond er sportbingo op de planning bij Sportstuif Someren! In de middag kwamen er ook nog eens 30 kinderen voor de Spelenkermis! En tot slot zijn we op donderdag gaan lasergamen en hebben we archery tag gespeeld.  

In de tweede week hebben we ook volop wat activiteiten gedaan. Zo zijn we op maandag én dinsdag naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben we een speurtocht gedaan door de gemeente Asten en hebben we een multibal toernooi gehad. Ook hebben we een nieuwe spelenkermis en fun& spel activiteiten gedaan! De week hebben we afgesloten bij Sportstuif Someren! Hier hebben we een echte escaperoom gespeeld, waar ook veel kinderen op af kwamen!

De meivakantie zit er weer op en wij gaan weer vol energie richting de zomervakantie! Wij hebben nu al veel zin in de komende activteiten!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches