Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Marijn Marijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Knotshockey toernooi, bowlen & chaosbal in week 2 - 2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 2 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Knotshockey

- Bowlen

- Chaos bal

Lezen jullie mee?

Maandag 10 januari

Vandaag stond het spel chaos bal op de planning en wat een chaos is er dan! Er ligt een grote bal in het midden en verschillende kleinere ballen eromheen. Met de kleinere ballen moet je proberen de grote bal achter de lijn van de tegenstanders te krijgen! Als dit lukt krijg je als team een punt! Welk team scoort de meeste punten?

Dinsdag 11 januari

Vandaag stond bowlen op het programma. Jelle en Shauny hadden een kleine bowlingbaan gemaakt van pionnen. Eerst mochten de kinderen het proberen door middel van te rollen. Vervolgens kregen de kinderen een knotshockeystick en moest ze proberen om de bal tegen de pionnen aan te rollen! Onze high score was 7!

Woensdag 12 januari

Vandaag hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Maar voordat we zijn gestart hebben we appelflappen gemaakt. Toen de appelflappen in de oven zaten, waren wij lekker buiten aan het sporten. We kregen uitleg van meester Joris en hebben toen verschillende spellen met de knotshockey gespeeld. Zo hebben we verschillende penalty’s genomen & hebben we geleerd hoe we de knotshockey moeten gebruiken. Naderhand zijn we binnen lekker op gaan warmen met een warme appelflap

Donderdag 13 januari

Vandaag hebben we weer heerlijk de gehele middag buiten gespeeld! Er stond een echt knotshockey toernooi op de planning. ER werden 3 teams gemaakt en je mocht proberen te scoren bij de tegenstander! Iedere keer als er een goal werd gemaakt, werd er doorgewisseld! Na het toernooi hebben we nog heerlijk lang buiten gespeeld met de voetbal & het springtouw!

Vrijdag 14 januari

Volgen jullie ons al op de social media kanalen? Klik hier voor facebook, instagram, tiktok & Youtube!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches