Een super sportieve BSO waar elk kind zich thuis voelt.

Ted Ted
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kidsplaza, hoepeldans en appelflappen bakken in week 39-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 39.

Maandag 27 september

Deze maandag was het een studiedag voor de kinderen! In de ochtend hebben we vooral lekker veel bordspelletjes gespeeld en gevoetbald. Na de lunch zijn we met de Sportstuif auto vertrokken richting Helmond, want we gingen naar KIDSPLAZA! Samen met stagiaire Antje en teamleider Shauny hebben we de hele middag tikkertje & verstoppertje gespeeld in het speeltoestel! Het was een super leuke en geslaagde maandag!

Dinsdag 28 september

Op dinsdag stond onze activiteit bij Asten weer op de planning! Vandaag speelden we verstoppertje! Het was gelukkig goed weer en het zonnetje scheen heerlijk, dus konden we dit fijn buiten spelen! Buurtsportcoach Lex begon met tellen en alle kinderen rende zo hard als ze konden naar een goede verstopplek. Als je was gevonden, mocht je eventjes bij het hek wachten, totdat we opnieuw gingen starten met het spel!

Woensdag 29 september

Vandaag stond de woensdagmiddagactiviteit weer op de planning. Helaas had het weer andere plannen en kwam het met bakken uit de hemel. Wij hebben toen heerlijke appelflappen gebakken. Tussendoor hebben we verstoppertje in het donker gespeeld. Toen na 1,5 uur de zon zich weer liet zien, hebben we nog heerlijk buiten gespeeld!

Donderdag 30 september

Vandaag was het iets rustiger bij de BSO dan op een reguliere donderdag. Veel kinderen van de Mariaschool waren namelijk op kamp! Toch hebben wij een super leuke activiteit gedaan bij Sportstuif. We zijn namelijk gaan dansen! Als de muziek uitging moest je zorgen dat je zo snel mogelijk in een hoepel kwam te staan! Was je net te laat? Dan mocht je een hoepel meenemen en de andere kinderen aanmoedigen langs de kant!

  

Vrijdag 1 oktober

Vandaag hebben we heerlijke pizza's gemaakt bij Sportstuif Someren. Shauny & Judy hadden alle ingrediënten gehaald & de kinderen mochten zelf hun eigen pizza gaan beleggen en natuurlijk opeten. Na het pizza eten zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we heerlijk gevoetbald. Ook stond er nog een leuke activiteit op de planning ; Kamertje verhuur. Dit hebben we buiten gespeeld met stoepkrijt! Daarnaast hebben we vandaag ook Loombandjes gemaakt! Een heerlijke afsluiter van de week. 

  



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches