Zeer enthousiast team. Ondernemen veel met de kinderen waarbij beweging centraal staat.

Leon Leon
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie week 52-2023

Woensdag 27 december 

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal hele fijne kerstdagen hebben gehad, dat allereerst! En waarschijnlijk ook erg veel hebben gegeten. Ook wij waren natuurlijk 1e en 2e kerstdag gesloten en iedereen was fijn thuis bij familie of vrienden. We beginnen de woensdag rustig met opstarten, een aantal kinderen slapen lang uit, wat natuurlijk helemaal te begrijpen is! We doen een aantal spelletjes en voetballen een tijdje buiten, tussen de buien door. In de middag hebben we iets leuks op de planning staan, we gaan met een klein groepje kinderen naar KidsPlaza in Helmond! Hier hebben we heerlijk de hele middag kunnen vertoeven en kunnen spelen op de trampolines en in het speelparadijs.

Donderdag 28 december 

Op donderdag hebben we iets super leuks op het programma staan wat we al vaker hebben gespeeld. De laatste alleskunner van het jaar 2023 zal vandaag bekend worden! Dit is een dagvullend programma met allerlei verschillende spellen in één. Zoals sommigen jullie waarschijnlijk wel weten van TV is het een soort afvalrace waar elke keer één iemand afvalt. Te beginnen met een leuke sportquiz. Als je denkt dat het antwoord 'ja' is ga je staan, als je denkt dat het antwoord 'nee' is dan blijf je zitten. Een aantal spelletjes kunnen binnen worden gespeeld en voor een aantal spellen moeten we naar buiten. Zo spelen we waterpong, proberen we te mikken met voetbal, spelen we steen-papier-schaar, bouwen we de hoogste toren van domino blokjes, trekken we sprintjes tegen elkaar, blazen we bekertjes omver met ballonnen én nog veel meer. Na een te gekke spannende finalewedstrijd komt er een nieuwe winnaar naar voren, de laatste van 2023, gefeliciteerd met de winst! 

Vrijdag 29 december 

Op vrijdag zijn we met een klein gezellig groepje kinderen. In de ochtend wachten we even totdat we compleet zijn, want we hebben weer iets tofs op het programma staan. We gaan na het fruit eten namelijk lasergamen! We maken twee verschillende teams, het blauwe en het rode team. Als alle laserguns goed zijn geladen gaan we het buiten spelen. We spreken af waar we wel en niet mogen komen. Als alle levens op zijn kun je ze bij Sjors weer herladen en kun je vervolgens weer mee spelen. In de middag gaan we naar het leuke Klok & Peel museum in Asten. Hier zijn we ook al een keer geweest tijdens de pompoenweken en dit beviel erg goed. Hier dwalen we rond in de middag en zien we allerlei verschillende dingen. Het museum bereidt zich voor op koude dagen met het scheppen van een winterse kerstsfeer in de kerstvakantie met als thema ‘IJspret in Nederland’. In de gangen van het museum ontstaan prachtige kersttaferelen en zijn er kerststallen van over de hele wereld te bewonderen. Ook zijn er dit jaar wafels te koop voor een goed doel en kun je een wens ophangen in de wensboom.

 

 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches