Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Marijn Marijn
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie bij Sportstuif Someren week 52 & 1 2021-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 52 en week 1 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Verstop en tikspellen

- Apenkooien

- Appelflappen bakken

Lezen jullie mee?

Week 1 in de kerstvakantie:

In de eerste week van de kerstvakantie hebben we verschillende activiteiten gedaan. Zo hebben we verschillende gezeldschapsspelletjes binnen gespeeld en hebben we heerlijke appelflappen gebakken. Ook zijn we natuurlijk buiten wezen spellen en hebben we een kaartenestafette gespeeld. We hebben met de domino gespeeld en een hele lange baan gemaakt.

Deze week zijn we ook nog op bezoek geweest bij Sportstuif Deurne. Daar hebben we heerlijk gespeeld in de gymzaal. Ook hebben we verstoppertje door de hele school gespeeld.

Als afsluiting van de sportieve dagen hebben we een film gekeken!

Week 2 in de kerstvakantie:

In de tweede week van de kerstvakantie was het weer ietsjes drukker. Deze week hebben we binnenactiviteiten gedaan zoals: Het bouwen van een knikkerbaan en het spelen met de domino. Ook zijn we naar het park in Deurne geweest waar we verschillende spellen hebben gespeeld. Ook hebben de kinderen een eigen parcours mogen maken in de gymzaal en vervolgens hebben we hier apenkooien gespeeld!

Ook hebben we deze week van de mooie natuur genoten. We hebben namelijk gewandeld in het Keelven. En wat was het daar mooi zeg! Ook zijn de andere locaties op bezoek geweest en hebben we airtack en buskruit gespeeld!

Het waren weer twee super leuke weken bij Sportstuif! Wij zijn blij dat we vanaf 10-01-2022 weer alle kinderen mogen verwelkomen bij Sportstuif!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches