Zeer enthousiast team. Ondernemen veel met de kinderen waarbij beweging centraal staat.

Leon Leon
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstballenjacht, verstoppertje & kerstboom estafette in week 51-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 51 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Kerstballenjacht

- Kerstboom estafette

- Verstoppertje

Lezen jullie mee?

Maandag 20 december

Vandaag was de laatste dag dat wij ‘normaal’ op mochten. Hier hebben we dan ook extra van genoten! Shauny had verschillende kerstballen verstopt over het terrein van SV Someren! De kinderen mochten deze kerstballen gaan zoeken. Vervolgens hebben we verstoppertje en omgekeerd verstoppertje gespeeld. Toen het donker werd, zijn we naar binnen gegaan. Hier hebben we een feestje gemaakt met de muziek!

Dinsdag 21 december

Vanaf vandaag hangt de gouden kerstmannenjacht! Ga jij ook op zoek naar de gouden kerstmannen?!

Woensdag 22 december

Volgen jullie ons al op facebook? Op deze pagina delen wij informatie en activiteiten van onze BSO! Klik op de link en volg ons ook!

Donderdag 23 december

Vandaag hebben we weer heerlijk de gehele middag buiten gespeeld! Ook stond er een echt kerstspel op de planning! Vandaag speelde wij kerstboom estafette. De kinderen werden in twee teams verdeeld. Eén kind van ieder team staat aan de andere kant er wordt versierd als kerstboom. Wie kan de meeste attributen in de kerstboom hangen?

Vrijdag 24 december

Wij wensen alle kinderen & ouders hele fijne kerstdagen! Wij hebben zin in onze toffe activiteiten van volgende week. Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches