- Pedagogische afgestudeerde medewerkers met een studie in de sport en/of onderwijs.
- Heel veel variatie in sport en spelactiviteiten.
- Genoeg momenten voor kinderen om te bewegen en te spelen.
- Elke beweegactiviteit zorgt voor een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van uw kind.

Valmir Valmir
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ho-Ho-Ho een actieve kerstvakantie met veel leuke activiteiten - Week 52 & 53

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van de kerstvakantie.

De kerstvakantie stond weer op de deur te bonken en ondanks de gekke jaar afsluiting op de scholen had Sportstuif Someren weer zin in deze vakantiedagen. Vaak is dit dé tijd voor uitjes en bezoeken aan andere vestigingen, dit jaar loopt dit natuurlijk net iets anders. De planning moest aangepast worden, omdat er door de maatregelen alleen maar noodopvang geboden mocht worden. Toch hebben we leuke activiteiten gedaan in de vakantie.

Zo is Sportstuif Someren op bezoek geweest bij Sportstuif Veldhoven én bij Sportstuif Valkenswaard. Sportstuif Someren heeft appelflappen gebakken en natuurlijk opgegeten met de kinderen. Er zijn echte sleutelhangers gemaakt met een eigen naam erop! Ook konden ze de bolletjes inkleuren, zodat de sleutelhangers echt gepersonaliseerd zijn. De kinderen kunnen deze sleutelhangers bijvoorbeeld aan hun fietssleutel maken, super leuk!

Daarnaast heeft Sportstuif Someren getennist, gehockeyd, gevoetbald en ook het tafelvoetbal was erg populair in deze koude donkere dagen! Ook is het oude, maar vertrouwde spel kamertje verhuur meermaals gespeeld! De lego was in trek en er zijn verschillende gezelschapsspellen gespeeld. We hebben de Polar Express gekeken met warme chocomelk en er is geknutseld, gekleurd en geplakt. Natuurlijk hebben we zodra het kon ook lekker buiten gespeeld, gewandeld en lekker gesport!

De kerstvakantie zit er helaas weer op en we staan weer klaar voor alle ouders die noodopvang nodig hebben. Daarnaast gaan wij vanaf 4 januari ook helpen op de Mariaschool voor de noodopvang. Wij zullen hier de sportactiviteiten begeleiden. Wie weet zien we jullie daar ook nog!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches