Veel buitenruimte, veel sport en vooral veel plezier gegarandeerd!

Gerrit Gerrit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie bij Sportstuif week 43-2022

Maandag 

De herfstvakantie is aangebroken! Terwijl de bladeren langzaam van de boom beginnen te vallen zorgt het voor de mooiste verscheidenheid aan kleuren. Bij Sportstuif Someren betekent het dat we weer hele dagen de tijd gaan hebben om allerlei leuke activiteiten te doen. De kids hoeven namelijk allemaal niet naar school en kunnen misschien zelfs elke dag wel een beetje uitslapen. Als iedereen er is hebben we ons gezamenlijk fruitmomentje en praten we rustig de dag door. We zorgen ervoor dat de boderhammen gesmeerd in de tas zitten zodat we ons klaar kunnen stomen voor een gezellige dag bij Sportstuif Asten. Daar hebben ze namelijk een sportdag op het programma staan en hoe meer zielen hoe meer vreugde! Zo hebben we een XL twister uitgezet, spelen we knotshockey én hebben we een springkussen. We hebben een erg leuke sportieve middag gehad met z'n allen. 

Dinsdag 

Vandaag is het tijd om op tijd naar Sportstuif te komen, want er staat namelijk iets heel tofs op het programma waar we wel even zoet mee zijn. We gaan namelijk naar het leuke BillyBird Park Hemelrijk in Volkel! Zij hebben als speciaal thema herfstfestival & circus. Dus de aankleding van het park staat geheel in het teken van de herst.


Het herfstfestival heeft talloze activiteiten voor jong en oud! Zo kan je een schilderij fietsen, of maak een ritje in de verlicht zweefmolen. Natuurlijk kun je ook genieten van een ritje de verlichte attracties zoals de SaltoSwing, de Splash of de achtbaan. Op tuinterras Hemels dans je mee op hits van de 80’s, 90’s en 00’s tijdens LED’s Disco, Kinderen kunnen zich uitleven met de lichtgevende spelletjes als ‘Hit de mol’ of ‘De Arena’. In het park kun je zomaar de BillyBird Express tegenkomen. Het populaire Kindercircus Bavaria mag natuurlijk niet ontbreken en nieuw is de show ”Believe” in het Betovertheater in Kinderland. Kortom er is genoeg te beleven!  

Nadat we alle attracties hebben gehad en iedereen wel een keertje is in geweest is het tijd om naar het circus te gaan! Als we een goed plekje hebben bemachtigd om te gaan zitten kunnen we van de show gaan genieten. Zo zien we verschillende clowns en acrobaten die door de hele tent slingeren. Zij doen allerlei trucjes op grote hoogte en we hebben vol bewondering staan kijken. Moe maar voldaan reizen we weer af naar Sportstuif Someren. Op de terugweg is het erg stil en liggen we op de achterbank nog na te dromen over wat we allemaal gedaan en gezien hebben vandaag. 



Woensdag 

Op woensdag starten we de dag rustig met een aantal spelletjes om even goed wakker te worden. Vervolgens gaan we gezamenlijk fruit eten en zorgen we daarna dat alle boterhammen gesmeerd in de tas zitten om naar Sportstuif Asten te gaan. Daar spelen we namelijk een herfstbingo! Die staat uiteraard helemaal in het teken van de herst. Het is vandaag een echte mannendag, want we zijn met een klein groepje en dat groepje bestaat alleen uit mannen! 's Middags hebben we nog een leuke woensdagmiddagactiviteit in Asten. En wat hebben we dan verdiend? Een sportdiploma van Sportstuif! Die kunnen we met trots laten kijken thuis als papa of mama ons komt ophalen.  Een erg leuke dag die we afsluiten met een lekker koekje! 

Donderdag 

En dan is het alweer donderdag! Wat hebben we al veel leuke dingen gedaan de afgelopen week. Des te meer reden om daar vandaag nog iets leuks aan toe te voegen. We beginnen de dag rustig met vrij spelen en doen een aantal spelletjes of spelen met de lego. Na het fruitmoment spreken we dag door. ''Wat gaan we vandaag doen?'' luidt de vraag van iedereen. Misschien moet dat nog maar even een verrassing blijven! Eerst pakken we onze spullen en rijden we naar Sportstuif Asten. Dan stappen we namelijk met z'n allen in onze blauwe Sportstuif auto's en blijft het een verrassing waar we heen zullen gaan totdat we uitstappen. We rijden naar het prinsenmeer! Hier hebben we in de buitenspeeltuin en in het kidspaleis gespeeld. Vervolgens gaan we bowlen! Er zijn kinderen bij die dit nog nooit hebben gedaan dus het enthousiasme straalt er vanaf. Als we onze namen allemaal hebben ingetikt op het spelbord is het tijd om te starten. De eerste mag beginnen. Wie wint de meeste punten? Één voor een mogen we 2 keer achter elkaar een poging wagen totdat de tijd stopt en we een winnaar hebben! Maar natuurlijk heeft iedereen zo goed zijn best gedaan dat het niet uitmaakt wie er wint en hebben we allemaal wel een koekje verdiend.

Vrijdag

En dan is het alweer vrijdag, de laatste dag van de herstvakantie is aangebroken. Vandaag is het herstweer en dus komt de activiteit van vandaag helemaal tot z'n recht. Als we fruit hebben gegeten en de boterhammen gesmeerd zijn vertrekken we naar Sportstuif Asten. Daar gaan we iets heel leuks doen. We krijgen namelijk een workshop zeepjes maken! Met z'n allen gaan we aan de lange tafels zitten binnen, waar alle spullen om dit te realiseren al voor ons klaarliggen. Zo hebben we de keuze uit allerlei vormpjes en kleuren. Iedereen mag er zoveel maken als hij of zij wilt en je kunt je eigen vormpjes uitkiezen. Hoe super leuk is dat! En natuurlijk heb je er zelf ook iets aan want dan kun je namelijk lekker in bad gaan met je zelfgemaakte zeepjes. Wat zullen we schoon worden! We kijken terug op een heerlijke herfstweek boordevol leuke activiteiten. We hopen dat jullie het allemaal net zo erg naar jullie zin hebben gehad als wij! Bedankt voor het lezen en tot volgende week bij Sportstuif! 

 

 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches