Sportstuif is een sportieve BSO in Someren, een aanwinst. Geschoold HBO personeel maken een leuk sportief programma, waardoor kinderen op speelse wijze bewegen. Samen hebben zij veel plezier

Louise Louise
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Drie op een rij, open dag en nerf battle in week 41-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van week 41.

Maandag 11 oktober

Op maandag hebben we een knakworsttikkertje gespeeld & hebben we levend drie op een rij gespeeld. Hierbij werden er twee teams gemaakt en mochten de kinderen omstebeurt de bal richting de hoepels rollen. Stopt de bal in één van de negen hoepels dan had je de eerste stap al gezet! Dan moest je nog proberen om de andere twee ballen in de overige hoepels te krijgen, zodat je drie op een rij kreeg!

  

Dinsdag 12 oktober

Op dinsdag zijn wij naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben wij heerlijk buiten gespeeld. We hebben twee spelletjes gespeeld namelijk; steen, papier schaar estafette & Ratten en Raven! De kinderen hebben in 4 teams tegen elkaar gestreden!

Woensdag 13 oktober

Vandaag was het een super leuke dag bij Sportstuif. Vandaag was er een woensdagmiddagactiviteit waar in totaal 40 kinderen waren! We hebben archery tag & Nerf battle gespeeld. Ook was het open dag bij Sportstuif Someren. Alle ouders die vragen hadden over Sportstuif Someren of meer informatie wilden, waren welkom om langs te komen.

Ook is vandaag de winnaar van de zomeractie bekend geworden! De 10 ritten bon van We-jump is gegeven aan de winnaar!

Donderdag 14 oktober

Vandaag kwam het zonnetje af en toe heerlijk door! We hebben dan ook heel de middag lekker buiten gespeeld. Ook stond er natuurlijk een tof spel op de planning. Vandaag hebben bij Buskruit gespeeld. Buskruit is een vorm van verstoppertje, waarbij een bal moet worden weggetrapt. Vervolgens telt de zoeker tot 10 & dan mag hij de bal gaan halen. Alle andere kinderen zijn in de tussentijd al verstopt! Wordt de bal weggetrapt, zonder dat de zoeker jou gebuut heeft? Dan mag iedereen weer opnieuw gaan verstoppen.

  

Vrijdag 15 oktober

Vandaag zijn we naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben we heerlijk gespeeld en stond schipper mag ik overvaren op de planning. Ook hebben we vandaag mummies gemaakt van knakworstjes en bladerdeeg. Deze hebben we , nadat ze in de oven zijn geweest, lekker opgegeten.



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches