Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Dolle boel in de carnavalsvakantie in week 7 -2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? Lees dan hieronder de activiteiten van de carnavalsvakantie.

De carnavalsvakantie stond weer op ons allemaal te wachten. Ondanks dat de kinderen pas net een week weer naar school toe mochten was het al snel weer vakantie. De meeste kinderen hadden gelukkig toch nog een leuk carnavalsbal op de scholen, dus de carnavalssfeer zat er goed in. Samen met onze collega vestigingen Asten, Deurne en Helmond had Sportstuif Someren een leuk programma gemaakt. Daarnaast werd er op maandag 15 februari de winnaar bekend gemaakt van de Like en Deel actie op facebook. Met deze actie kon je een 10 rittenkaart winnen van We-Jump in Helmond en een echte Sportstuif trui. Olivia van harte gefeliciteerd met jouw prijs! 

Zo is Sportstuif Someren op bezoek geweest bij Sportstuif Asten, Sportstuif Deurne en bij Sportstuif Helmond. Wij hebben een heus carnavalsbal gehouden en iedereen was natuurlijk verkleed. Wat een dolle boel was dat! Daarnaast hebben wij een echte carnavalsspeurtocht uitgevoerd en een echte carnavalsspelen kermis. We hebben vooral veel leuke activiteiten gedaan, want het weer zat helaas niet altijd mee.

Daarnaast heeft Sportstuif Someren verstoppertje in het donker gedaan bij SV Someren. Ook hebben we gevoetbald en zijn er vele bordspelletjes gespeeld. Het jungle spel was wel een echte favoriet! We zijn op donderdag ook nog in het centrum van Asten geweest. Hier hebben wij de ‘Astense’ versie van de Crazy 88 gedaan! Wisten jullie dat we de crazy 88 ook in Someren hebben? Hier zijn we samen met Sportstuif Asten, Deurne en Helmond gaan strijden om de meeste punten. Sportstuif Someren had in één uur maar liefst 62 punten behaald! Hierdoor waren wij de winnaar van deze dag!

Ook hebben we nog met de lego en K’nex gespeeld en hebben wij de film Coco gekeken op de beamer. We hadden dus een echte bioscoop, super gaaf! Natuurlijk hebben we zodra het kon ook lekker buiten gespeeld, gewandeld en lekker gesport!

Naast alle BSO activiteiten hebben alle teamleiders deze week hun BHV cursus behaald! Dit is natuurlijk een erg belangrijk onderdeel en dit wordt jaarlijks herhaald, zodat iedereen de juiste kennis heeft en weet hoe er gehandeld moet worden in verschillende situaties. 

De carnavalsvakantie zit er helaas weer op en we staan weer klaar voor alle ouders die noodopvang nodig hebben. Hopelijk mogen wij snel weer open en kunnen wij binnenkort alle kinderen van Sportstuif Someren weer zien!

 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches