Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boksen, levend stratego & steen papier schaar estafette in week 45-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 45 hebben we onder andere de volgende activiteiten gespeeld:

- Boksen

- Levend stratego

- Steen papier schaar estafette

Lezen jullie mee?

Maandag 8 november

Wij hebben vandaag weer heerlijk buiten gespeeld, want het was heerlijk herfstweer! Vandaag stonden er twee activiteiten op de planning. We zijn gestart met het spel: ‘Stand in de mand’. Ook hebben we een toffe variatie bedacht waarbij je levens kon winnen! Vervolgens zijn we met z’n allen gaan boksen! Hierbij hebben we eerst verschillende boksvarianten geprobeerd. Erna hebben we tegen elkaar gebokst met de verschillende varianten! Het was een super leuke maandag!

Dinsdag 9 november

Ook vandaag stond er weer boksen op de planning! We zijn gestart met twee varianten van bokstikkertje. Hierbij werden de eerste bokstechnieken gebruikt! Vervolgens hebben we nog twee nieuwe technieken geleerd en deze konden we later toepassen in de praktijk! De kinderen hebben erna heerlijk buiten gespeeld in het speeltuintje!

Woensdag 10 november

Vandaag was er een woensdagmiddagactiviteit in Someren. Na de boterhammen zijn we dan ook naar buiten toe gegaan & hebben we verschillende spelletjes gespeeld. Vandaag zijn we gestart met boksen. Na het boksen hebben we levend stratego gespeeld! Hierbij werden er twee teams gemaakt. Beide teams mochten hun vlag gaan verstoppen. Toen beide teams hun vlag verstopt hadden, mochten ze opzoek gaan naar de andere vlag. Maar pas op! Als je getikt werd, moest je jouw kaartje laten zien. Had jouw tegenstander een lager getal dan jij? Dan had jij verloren en moest je een nieuw kaartje halen, voordat je weer opzoek kon naar de vlag!

  

Donderdag 11 november

Vandaag hebben we weer heel de middag lekker buiten kunnen spelen! Vandaag zijn we gestart met de steen, papier, schaar estafette. Er werden twee teams gemaakt en de kinderen moesten eerst naar elkaar toe springen middels het parcours. Als je elkaar tegenkwam moest je steen papier schaar doen. De winnaar mocht doorspringen. Na de steen papier schaar estafette hebben we de bokstechnieken aangeleerd. Op het einde hadden we een echte ring gemaakt waarin er verschillende bokswedstrijdjes werden gespeeld!

    

Vrijdag 12 november

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week! We zijn vandaag naar kidsplaza in mierlo gegaan! Hier hebben we heerlijk gespeeld. Ook hebben we tikspelletjes en verstoppertje gespeeld! Een super leuke afsluiting van een leuke week!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches