Super leuke BSO waarbij kinderen op hun eigen manier kunnen bewegen en spelen. Daarnaast een fijne locatie met veel beweegruimte. Elke dag is anders bij Sportstuif en er worden leuke activiteiten bedacht door de medewerkers!

Evelien Evelien
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Billybird park Hemelrijk, kringtrefbal en Harry Potter tikkertje in week 49-2021

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 49 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Naar Hemelrijk geweest!

- Kringtrefbal

- Harry Potter tikkertje

Lezen jullie mee?

Maandag 6 december

Vandaag was het studiedag voor de meeste scholen in Someren. Bij ons kwamen dus alle kinderen de gehele dag. Dit was de perfecte gelegenheid om een dagje weg te gaan. We zijn dan ook al om 09:15 vertrokken, want we moesten een stukje rijden. Na ongeveer 40 minuten waren we er dan. We gingen vandaag naar Billybird park Hemelrijk toe!

Hemelrijk is een hele grote speeltuin, waar je binnen en buiten kunt spelen. We zijn als eerste naar zeeroversland gegaan. Hier had je vele touwbruggen, speeltoestellen, glijbanen, trampolines, ballenbakken en nog veel meer! Hier hebben we heerlijk kunnen spelen. Ook hebben we nog tikkertje gespeeld samen met Shauny & Antje.

Na de boterhammen gingen we naar buiten toe. We zijn als eerste naar de Himalaya gegaan. Dit is een grote rots, waarin verschillende glijbanen verstopt zitten! Later zijn we naar een hoogte parcours gegaan. Hier was een groot net gespannen met daarop verschillende grote ballen. Vervolgens zijn we naar de helikopters, schommels, glijbanen & de ballenfabriek gegaan. De dag hebben we nog afgesloten in Zeeroversland!

Het was een heerlijk dag!

  

Dinsdag 7 december

Vandaag stond het spel Harry Potter tikkertje op de planning! Alle kinderen moesten hun ogen dichtdoen. Als Shauny je twee keer op de rug tikte dan was je de bevrijder. Tikte Shauny je één keer op de rug, dan was je de tikker! Niemand wist hierdoor wie de tikker en de bevrijder was. Een spannend spel, waarbij je goed moest opletten!

Woensdag 8 december

Vandaag hebben we een stukje pizza gemaakt bij Sportstuif Asten. Toen de pizza op was zijn we vertrokken naar Sportstuif Deurne. Hier hebben we heerlijke spelletjes gespeeld in de gymzaal ! Toen we terug waren bij Sportstuif Asten hebben we nog verschillende spelletjes gespeeld en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan.  

  

Donderdag 9 december

Vandaag stond er ook weer een tof spel op de planning, namelijk kringtrefbal. Hierbij was er een vak afgezet. Hier mochten drie kinderen in staan. De kinderen die om de kring stonden, moesten proberen om de kinderen die in de kring stonden af te gooien. Het werd al een stuk lastiger om op twee ballen te letten! Na het spelletje hebben we nog lekker buiten gespeeld!

Vrijdag 10 december

Vandaag zijn we in de middag naar Sportstuif Asten gegaan! Hier hebben we lekker wat gegeten en hebben we we mooie tekeningen gemaakt. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan en zijn we gestart met het spel. Vandaag stond multibal op de planning. Hierbij roept de buurtsportcoach steeds een aantal. Dat aantal gaat dan in het veld staan en gaat spelen met het voorwerp dat de buurtsportcoach gooit bijvoorbeeld: 3, voetbal ! Het was een leuke afsluiting van de week! 



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches