Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃.

Rachelle Rachelle
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Acrogym, mens erger je niet & springkussens in week 23-2022

Bij Sportstuif staan wij iedere dag klaar voor de kinderen en laten we de kinderen meedoen aan de sportieve activiteiten welke passen bij de leeftijd en interesses van de kinderen. Ben jij ook zo benieuwd naar wat wij doen op onze buitenschoolse sportieve kinderopvang? 

In week 23 hebben we de volgende activiteiten gedaan:

- Acrogym

- Mens erger je niet

- Springkussens

Lezen jullie mee?

Maandag 6 juni

Vandaag was het Pinksteren, dus de BSO was een dagje dicht!

Dinsdag 7 juni

Vandaag stond er een acrobatisch spel op de planning, namelijk acrogym! De verschillende mediakaarten werden verdeeld over de verschillende groepjes en de eerste kunstjes werden al geoefend. Na 20 minuutjes mocht iedereen een heus optreden geven en werd er door iedereen luid geapplaudisseerd! Iedereen had heel goed hun best gedaan & de mooiste kunstjes kwamen voorbij!

Woensdag 8 juni

Vandaag regende het helaas de gehele middag en dus hebben we de boterhammen lekker binnen gegeten. Vervolgens hebben we allemaal heerlijk gespeeld. De gezelschapspelletjes werden uit de kast getrokken en er werd creatief gevist met hoepels & pionnen. Halverwege de middag werden de bingo kaarten tevoorschijn gehaald! Iedereen ging meteen fanatiek op een stoel zitten & was enthousiast aan het mee doen! Uiteindelijk won iedereen een prijsje & hebben we de rest van de middag nog heerlijk gespeeld.

Donderdag 9 juni

Vandaag werd de grote groep weer in tween gesplitst. De oudere kinderen begonnen met ‘Mens erger je niet’ en de jongere kinderen gingen starten met ‘Buskruit’. Bij buskruit mocht 1 iemand de bal wegtrappen & vervolgens moest iedereen zichzelf verstoppen. De zoeker moest alle spelers gaan zoeken, maar deze moest ook goed opletten. Als de bal namelijk nog een keer werd weggeschoten, dan mocht iedereen weer opnieuw gaan verstoppen!

Bij mens erger je niet had iedereen een eigen goaltje tussen de pionnen. En deze moest natuurlijk verdedigd worden. Als jij bij de tegenstander scoorde door middel van de bal te rollen, dan kreeg je als team een punt. Wie scoort er uiteindelijk de meeste doelpunten?

Vrijdag 10 juni

Vandaag zijn wij in de middag naar Sportstuif Asten gegaan. Hier hebben we heerlijk de gehele middag buiten gespeeld, want het zonnetje scheen heerlijk. Bij NWC was er ook nog een extra event georganiseerd namelijk: Manege voetbal on tour! Hierdoor stonden er halverwege de middag verschillende springkussens waar ook wij gebruik van mochten maken! Het was weer een heerlijke afsluiter van de week!



Ons team

Kelly Martens
Kelly Martens Vestigingsmanager
Shauny Regli
Shauny Regli
Edo Donkers
Edo Donkers
Antje van Gastel
Antje van Gastel
Sjors Aerts
Sjors Aerts
Yara Claassen
Yara Claassen
Max Sonnemans
Max Sonnemans
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches